Tasjekopen.nl

Tasjekopen.nl

Wie is Tasjekopen.nl?

Tasjekopen.nl is een online tassenwinkel met een ruim assortiment tassen en modeaccessoires. Door de reacties en vraag van onze klanten in onze winkel is het idee voor tasjekopen.nl eind 2009 geboren. Een online winkel met een assortiment tassen en modeaccessoires welke met passie is uitgezocht en tegen een betaalbare prijs kan worden aangeboden.

Wij bezoeken met regelmaat de grotere modebeurzen in Nederland, Italiƫ en Duitsland om de allerlaatste trends in te kunnen kopen. Een wisselend assortiment maakt het shoppen op tasjekopen.nl steeds weer spannend en aantrekkelijk.

Een aankoop bij tasjekopen.nl is gegarandeerd een succes. Wij bieden je de nieuwste trends, snelle levering, veilig betaalgemak en lage verzendkosten. Tasjekopen.nl levert alles uit eigen voorraad en wij zijn officieel dealer van de merken die wij aanbieden.

Wij wensen je veel shopplezier op onze site.

Team tasjekopen.nl

De zekerheden van https://www.tasjekopen.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.