TeqTrade (ZumoLock)

TeqTrade (ZumoLock)

De ZumoLock is een anti-diefstal oplossing die je plaatst tussen de Garmin Zumo houder en de RAM-bol. De ZumoLock is ook geschikt voor de meeste andere montageoplossingen.

Het geeft een heerlijk veilig gevoel wanneer je ook op hobbelige wegen weet dat de Zumo stevig in de houder zit en ook bij korte stops niet zomaar uit de houder kan worden gehaald. Ook wanneer je aan het eind van de dag de Zumo uit de houder haalt om hem mee naar binnen te nemen dan zeker je de beschermkap met de ZumoLock. Zo voorkom je dat deze wordt "geleend".
De zekerheden van https://www.zumolock.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.