WolfCamper Benelux

WolfCamper Benelux

Het basisidee was om Outdoor producten te maken, van een absolute topkwaliteit maar voor betaalbare prijzen.

Het assortiment dat in het begin voornamelijk bestond uit tenten, is al snel uitgebreid tot een waardige collectie – mede gebaseerd op goede ideeën en waardevolle opmerkingen vanuit onze klantenkring. Deze input draagt bij aan ons streven de kwaliteit op een nog hoger niveau te tillen. Eén ding is zeker – Wolf Camper zal nooit concessies doen op de kwaliteit!

Wij blijven bezig met de ontwikkeling van producten waarmee u optimaal kunt genieten van uw verblijf in de buitenlucht. Uw bestemming kan warm of koud zijn, nat of droog; het maakt niet uit. De wereld ligt voor u open en is er om ontdekt te worden - met de functionele producten van Wolf Camper; uw perfecte reisgenoot.
De zekerheden van https://nl.wolfcamper.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.