WolfCamper Benelux

WolfCamper Benelux

Het basisidee was om Outdoor producten te maken, van een absolute topkwaliteit maar voor betaalbare prijzen.

Het assortiment dat in het begin voornamelijk bestond uit tenten, is al snel uitgebreid tot een waardige collectie – mede gebaseerd op goede ideeën en waardevolle opmerkingen vanuit onze klantenkring. Deze input draagt bij aan ons streven de kwaliteit op een nog hoger niveau te tillen. Eén ding is zeker – Wolf Camper zal nooit concessies doen op de kwaliteit!

Wij blijven bezig met de ontwikkeling van producten waarmee u optimaal kunt genieten van uw verblijf in de buitenlucht. Uw bestemming kan warm of koud zijn, nat of droog; het maakt niet uit. De wereld ligt voor u open en is er om ontdekt te worden - met de functionele producten van Wolf Camper; uw perfecte reisgenoot.
De zekerheden van https://nl.wolfcamper.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.