ibought
Online verkoop van huis- tuin- en vrijetijdsartikelen. De hoogste kwaliteit en service tegen de laagste prijs in geheel Nederland en Belgiƫ.
De zekerheden van https://www.ibought.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

3 jaar geleden zijn we gestart met ibought (ik kocht vertaald) vanuit een hobby en het idee om een onderscheidende webwinkel te zijn met leuke innovatieve niche producten.
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!. Goede uitleg over het product met Nederlandstalige gebruiksaanwijzing die we vaak zelf nog aanpassen op basis van eigen gebruik, want dat is ons motto..je kunt pas iets verkopen als je het zelf gebruikt en het product ook goed snapt.
Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding, Veilig en op vele verschillende manieren kunnen betalen. Snelle bezorging waar en wanneer het jou uitkomt.
We zijn trots met op de 9,1 obv 1200 reviews.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.