www.narextools.nl

www.narextools.nl

Gespecialiseerde webshop voor de verkoop van hoogwaardig tsjechisch snijdend gereedschap voor de houtbewerker van het merk Narex. Tevens verkoop van fraaie houten schaven en hoogwaardige vijlen.
De zekerheden van https://www.narextools.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Narextools.nl begon als eerste met de import van Narex gereedschap uit Tsjechië. Wij zagen als eerste de fantastische prijs/kwaliteit verhouding en konden dat zeer waarderen. Nu zijn we de grootste webwinkel op het gebied van narex gereedschap en verdelen dit over heel Nederland en België.


Bekijk Manifest