Fietsunie
OVER FIETSUNIE

Fietsunie is een totaalconcept. Wij hebben een grote vestiging in het centrum van Emmen (Drenthe) c.a. 1000m². Hier kunt u op uw gemak al onze E-Drive ombouwsets bekijken en uitproberen. Wij verkopen ook elektrische fietsen van onder andere (Kalkhoff, Qwic, Votani en Vogue). Onze werkplaats is zo ingericht dat wij van alle markten thuis zijn. En wij gaan dan ook verder waar andere fietsenwinkels en verkopers van ombouwsets stoppen!


Fietsunie is opgericht in 2008. Wij leveren aan meerdere fiets fabrikanten in Europa het complete elektrische systeem. Wij hebben door heel Europa dealers die werken met ons eigen merk E-Drive. Al onze E-Drive ombouwsets worden door ons samengesteld en geproduceerd in onze vestiging in China, Er zijn vele merken naafmotoren op de markt, maar wij werken alleen met de beste o.a. Bafang. De ontwikkeling van het elektrische systeem gebeurd in Nederland. Maar door onze vestiging in China kunnen wij snel reageren op de wensen van onze klanten.
De zekerheden van https://www.fietsunie.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.