Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Dahon-Vouwfietsen.nl heeft 45 4 ster reviews 45
Dahon-Vouwfietsen.nl heeft 15 3 ster reviews 15
Dahon-Vouwfietsen.nl heeft 11 2 ster reviews 11
Dahon-Vouwfietsen.nl heeft 12 1 ster reviews 12

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. A.M. van der Rijt

Keurig binnen de genoemde termijn gelerd.

2. Hans

Op foto staat fietspen met maten, op de geleverde staat niets op

3. Hoe zou je Dahon-Vouwfietsen.nl beoordelen?

4. K. Wensink

Na gedoe met de levering (8 nov besteld, 26 nov ontvangen) ben ik tot nu toe tevreden met het ontvangen product . Medewerker Rik heeft een fijne manier van communiceren en houdt zich aan zijn afspraken. Blijkbaar werken dahon-vouwfietsen.nl en fiets-stoeltje.nl samen. Heb geduld en dan krijg je prima spul. Het was kort ontdekken hoe de fiets in elkaar geklapt wordt, maar dit is erg gemakkelijk en goed te doen. De afgemonteerde versie bevat ook spatborden en lampen - daar ben ik erg blij mee.

5. Elisabeth

Eind september een stuurpen voor mijn vouwfiets besteld en vervolgens heb ik er 4 weken lang elke week achteraan gebeld. Steeds kreeg ik vrijwel meteen Rik aan de telefoon die me netjes te woord stond en me tot 2 keer toe een track and trace code stuurde die nergens naar verwees. Na ruim 4 weken zag ik ervan af en vroeg ik mijn geld terug, wat nog weer 5 dagen duurde. Net zag ik dat het product bij een andere webwinkel momenteel niet leverbaar is. Had dat gewoon gezegd!

6. HD Klaver

Gelegenheid bieden om fietsen te zien en uit te proberen

7. Kees

Ik ben een beetje in verwarring; kreeg prima adviezen, zelfs 's avonds laat. Maar dan het retour proces. Afwachten, geen bericht, als je belt na 14 dagen zegt Rik dat je geduld moet hebben. En na 15 dagen geld idd retour. Bevestiging ontvangst zou al heel wat rust geven