Buy-Melano.online
Trijntje van der Hoek
Leuk ding.
Cc Holverda
Snelle levering en retour goedaf gehandeld
Hoe beoordeel je Buy-Melano.online?
Petra Schrickel
Ich finde es schade, dass ich nicht mehr mit Pay Pal bezahlen kann.
Anoniem
Snelle, correcte levering!
Karin Walraven
Mijn product kwam goed aan maar na twee dagen was de steen al uit het facet gevallen en ik kan hem niet plakken omdat ik de steen verloren ben! Dat vindt ik wel zeer ergerlijk !!!
Antwoord van Buy-Melano.onlineBedankt voor je feedback. Er zit garantie op alle Melano sieraden, als een steentje los komt van de setting dan valt dat onder garantie. Ook als het steentje hierdoor verloren is. We hebben dan enkel nog het restant van de setting nodig om deze gratis om te ruilen voor een nieuwe steen. We zullen hiervoor nog contact met je openemen.
Manon
Helemaal top! Snelle levering netjes verpakt. Helemaal blij
Yvonne Nuis
Altijd snel en correct ook bij vergissing snelle service, reactie
Christel
Prima prijzen en een snelle service. Mooie producten.
MvB
slecht retourbeleid alles op eigen kosten!! ik haak af als klant!!
Germa Gerritsen
goede service en een prachtige ring
Liselot
Retourbeleid; Op eigen kosten en een bestelling meer dan 100 euro. Voor mij een nee om weer een bestelling te plaatsen.
Dinie
Goede en snelle service, helaas was een steentje uitverkocht maar ik kreeg daar gelijk een mail over en de volgende dag werd het geld al weer terug gestort.
Jorien van weert
Goeie levering. Juiste artikel. Fijne webshop betrouwbaar
Charlotte Boons-Holla
Snelle levering, goede communicatie. Reageerd snel op vragen. Kortom top fijn om zaken mee te doen🌺👌
Sandra Van der Zwaag-Huppertz
Snelle levering en precies wat ik had besteld!!!
Paul van Someren
Wederom snel geleverd
Lieve
goede service vlugge levering
Tosca Sponselee
hele mooie sieraden - steentjes
snel in huis al met al prima
superblij -
Jol
Super service, een steentje was uitverkocht. Kreeg gelijk een mailtje of ik mijn geld terug wilde of een ander steentje uit wilde zoeken.
Bianca Deschacht
Snelle levering, goed geholpen door de klantenservice! Top winkel