Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gorillz heeft 16 4 ster reviews 16
Gorillz heeft 1 3 ster reviews 1
Gorillz heeft 1 2 ster reviews 1
Gorillz heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Dirk

Leuk ontwerp, maar helaas beschadigd. Gorillz geeft GEEN ENKELE reactie op mijn herhaalde klacht dus eigenlijk is één ster nog te veel.

2. Noortje

Fijn contact met de mensen van de winkel. ze reageren snel. Denken mee en de service is top! volgende keer koop ik hier weer.

3. Hoe zou je Gorillz beoordelen?

4. Arie Pieter van der Pas

Snelle levering en producten zeer goed verpakt. Het in elkaar zetten van de kapstok was een fluitje van een cent.

5. Kris De Boeck

Alles top

6. Loek

We bestelden de Stack kapstok. Deze werd snel bezorgd. Helaas was in het transport de bodemplaat beschadigd. Gelukkig stuurde Gorillz snel een nieuwe. De Stack is een mooie en stevige kapstok die veel kan hangen op een kleine plek.

7. Patricia van der Roest

Wow! Wat een mooie kwalitatieve producten en service! Wij hebben een kapstok en een paraplu houder besteld. De kapstok kwam helaas beschadigd aan (beetje verf ontbrak), ondanks dat hij echt heel goed verpakt was. Waarschijnlijk productiefoutje geweest. Ik had een berichtje gestuurd en binnen 1 werkdag stuurde ze het nieuwe onderdeel toe! Dat noem ik uitstekende service! Blij met de prachtige spulletjes ❤️