Schotelzaak

Schotelzaak

Elektronica apparatuur satelliet schotels en onderdelen
De zekerheden van https://schotelzaak.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Schotelzaak staat centraal voor artikelen die kwalitatief en voordelig zijn. Met onze jarenlange ervaring in de satelliet branche staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ons voorraad bestaat uit 600+ artikelen die wij zelf in eigen beheer hebben. Hierdoor is het mogelijk om sneller te kunnen leveren. Daarnaast zijn bestellingen boven de €20 gratis geleverd aan jou huisadres.


Bekijk Manifest