Mooi en Zwanger
Later hebben we hier nog de voedingsnachthemden/zwangerschapsnachthemden en badmode aan toegevoegd.
Ons doel is om voedende en zwangere vrouwen een ruime keuze uit mooie lingerie aan te bieden - die ook nog leuk geprijsd is.
Wat is leuk geprijsd?
Anne
Bestelling is nooit aangekomen en heb mn held niet terug gekregen omdat deze webwinkel onbereikbaar bleek. Echt nooit wat bestellen!
Antwoord van Mooi en ZwangerWe hebben alleen een bestelling van u gehad op 5 februari 2021 (2 jaar geleden) deze is toen daarna ook retour gezonden door u en het bedrag is ook gewoon terug overgemaakt, ik weet niet waarom u deze review 2 jaar na dato plaatst en welke niet op waarheid is gebaseerd?
Laura Van Dijk
Snelle levering, duidelijk, mooi klein pakje. Geen gedoe.
Hoe beoordeel je Mooi en Zwanger?
Lieneke
Mini order, maar wel snel en correct uitgevoerd. Goed gedaan!
Paulien Derwort
Prima levering, kleur was iets anders dan ik had verwacht.
Josina van Bloois
Versturen duurt een week, daar zou meer duidelijkheid over mogen zijn. En de kwaliteit van de bh’s zijn niet super, maar dat mag je ook niet verwachten voor wat ze kosten
Amanda Brenkman
Betaalbaar, goede kwaliteit en snelle levering.
Susanne Opdenoordt
Snelle levering, goed verpakt, zo min mogelijk verzendkosten door brievenbus post
Antwoord van Mooi en ZwangerBedankt voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden bent,
S Adlani
Retour optie is alwcht
Ellen
2 fouten in bestelling en beloftes over snelle levering niet nagekomen
Antwoord van Mooi en ZwangerHelaas zat er inderdaad een fout in uw bestelling maar de bestelling is ruim binnen de aangegeven levertijd geleverd.
Aurore Hebette
Mooie kwaliteit, snelle levering
claire ter Steege
Slecht verpakt, niet netjes. Helemaal
Gekreukt en te laatAntwoord van Mooi en ZwangerVervelend dat het gekreukt binnen is gekomen, de jurkjes zitten vanaf hier gewoon goed verpakt dus zal helaas door de post gekreukt zijn, qua levering is het ruim binnen de 5 werkdagen levertijd geleverd die bij het product stond aangegeven.
Jarine de Jong
Bestelling is zoals verwacht. Goed en netjes verpakt. Web winkel heeft mooie producten die slecht te vinden zijn. Levertijden zijn vaak wel lang
Merlyn McGonigle
makkelijkker retouren
Chantal Zomer
Vlot en komen afspraken na!
Miranda Toebes
Snelle reactie op mijn vragen gehad.
In mijn maat is het belachelijk moeilijk om een voedingsbh te vinden. Maar hier niet! Ik heb twee hele fijne bhs gekocht. En deze zien er onder een t shirt net als een gewone bh uit. Super!! Een aanrader voor iedereen met 100++ -
Helen de Bos
Slechtste klantenservice die ik ken. Ze kunnen er net zo goed geen hebben. Levering duurde ruim 2 weken, zonder dat ik daar over bericht heb ontvangen. Ik heb minstens 6x geprobeerd contact te zoeken. Dat is 2x gelukt. 1x kreeg ik reactie dat mijn bestelling verzonden was (wat achteraf niet eens het geval bleek te zijn) en de andere keer heb ik een man gesproken die erachteraan zou gaan en mij zou terugbellen (dat laatste is uiteraard niet gedaan). Levering uiteindelijk wel ontvangen, maar dit is geen klantenservice te noemen. Ik zou absoluut afraden om hier te bestellen.
Dormeshia Kensmil
Het hele product klopt niet.
Veel te kleine maat. Niet wat ik heb besteld ook het model klopt niet.
Wil graag me geld retour. -
Verola Gouweloos
Betaalbare bh’s in alle maten en modellen :-)
Mariamne Meerpoel
Te duur voor maar 1 sluiting
Ik dacht er nl 3 te krijgen xoals bij andere winkrls -
Trina Scheeren
Door de service te verbeteren en niet de mensen aan het lijntje houden met het word verstuurd en
Komt tog niks