Bohemian Living

Bohemian Living

BOHO LIFESTYLE bij BOHEMIAN LIVING
Alles kan, alles mag. Net als op vakantie. Ken je dat, dat je op je vakantieadres een lekker drankje gedronken hebt en dat in Nederland weer koopt om dat gevoel terug te halen? Dat doet de Boho woonstijl ook met je, het brengt een gevoel van vrijheid en vakantie in je huis.’

Waar moet je dan beginnen? Waar je wil, je hoeft echt niet meteen je hele huis om te gooien. Een leuk dienblad met wat gekleurde waxinelichtjes maakt al veel verschil. Bevalt dat? Dan doe je nog wat. Die vrijheid, dat niks moet en alles mag, is de essentie van Boho.

Mis je nog inspiratie? Neem dan contact met ons voor advies!
De zekerheden van https://www.bohemian-living.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.