Turkse Lampen Online

Turkse Lampen Online

Welkom bij Turkse Lampen Online
De webwinkel met de meest uiteenlopende soorten Turkse mozaïek lampen in alle denkbare kleuren en maten.

Bij ons vindt je een kleurrijk aanbod van handgemaakte Turkse mozaïek lampen in verschillende kleuren en designs die in vele interieurstijlen toepasbaar zijn.

Al vele klanten gingen je voor en kozen ons om hun huis warm en gezellig te maken.
♥ Gratis verzenden vanaf 50 Euro binnen Nederland en België
♥ Zelf bepalen waar en wanneer je bestelling wordt bezorgd
♥ Eenvoudig bestellen zonder account
♥ Mogelijkheid tot achteraf betalen met Klarna

Wij maken gebruik van degelijke materialen zodat jij jarenlang plezier hebt van je lamp. Geen verkleuringen van metaal, of gebruik van goedkope en kwalitatief mindere materialen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en leveren lampen die aan jouw verwachtingen voldoen.

Al vele duizenden klanten kozen door de jaren heen voor Turkse Lampen Online om hun huis kleurrijk, warm en gezellig te decoreren.

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest