LampenKanjer
LAMPENKANJER IS JOUW SPECIALIST VOOR MOOIE EN KWALITATIEF GOEDE VERLICHTING VAN DE BESTE MERKEN. Wij bieden lampen voor binnen zoals hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen.

HANGLAMPEN DIE PERFECT PASSEN BIJ JOUW INTERIEUR!
Van moderne hanglampen tot een industriële hanglamp: hanglampen voor alle woonstijlen.

EERST PROBEREN EN DAN PAS KOPEN? GA JE GANG!
We zijn partner van Klarna dus heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Makkelijk toch ? Wil je onze lampen in het echt bekijken, advies krijgen of inspiratie op doen? Bezoek ons dan op de Auroraweg 5, 7007 GZ te Doetinchem.
De zekerheden van https://www.lampenkanjer.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.