Controlepunten
Samen zorgen we ervoor dat je winkel volledig aan de wettelijke voorschriften voldoet. Dit vergroot het vertrouwen bij je klanten en voorkomt gedoe en zelfs boetes. Meld je nu aan en laten we aan de slag gaan om jouw succes te realiseren!
Echte ondernemers
Koop bij hardwerkende ondernemers die je graag helpen met hun specialistische kennis. Je weet van wie je koopt.
- Gecontroleerde identiteit
- Gemakkelijk te bereiken
- Problemen snel opgelost
Veilig online
Is online winkelen riskant? Niet bij onze leden. Wij controleren diverse zaken om het veilig te houden voor jou en je klanten!
- Jouw gegevens zorgvuldig beheerd
- Achteraf betalen mogelijk
- Veilig browsen
Goede voorwaarden
Betrouwbare info
Zijn dit echte reviews? Klopt deze productbeschrijving? Wij streven naar openheid en transparantie!
- Complete productinformatie
- Echte reviews
- Prijzen zonder verrassingen
Misschien vraag je je af...
Bij deze domeinen moet je extra voorzichtig zijn. Het internet is niet altijd een veilige plek.
Hoe draagt WebwinkelKeur bij aan meer verkoop?
Wat moet ik doen om goedgekeurd te worden?
Om goedgekeurd te worden door WebwinkelKeur, meld je je aan via onze website. Na aanmelding begeleiden we je stap voor stap om ervoor te zorgen dat je website aan onze criteria voldoet. We controleren je webshop om te bevestigen dat deze aan de gestelde punten voldoet. Zodra je goedgekeurd bent, kun je gebruik maken van onze diensten.
Wat zien mijn buitenlandse bezoekers?
Is het moeilijk om mijn shop te koppelen?
Verhoog je omzet met meer vertrouwen van je klanten:
- Klanten voelen zich bij jou in goede handen
- Jouw webshop is in juridische topconditie
- Bezoekers kopen sneller en vaker bij jouw shop
- Klanten voelen zich gehoord
- Klanten ervaren een persoonlijke benadering