Skip to content

Blog

Eerste uitzending Webwinkel Insight op 6 april

WebwinkelKeur Webwinkel Insight 6 april
6992
0
0

Donderdag 6 april is het zover: de allereerste uitzending van Webwinkel Insight! Deze live uitzending voor én met webshops is gratis te volgen via een livestream op de website van WebwinkelKeur. Met onderwerpen die voor jou als webshopeigenaar van belang zijn. En waar je ook nog eens, live in de uitzending, jouw vragen kunt voorleggen aan de experts. Dat wil je niet missen!

In deze eerste uitzending gaat host Frank Hautvast met verschillende tafelgasten in gesprek over o.a. de do’s and don’ts bij reviews, het slim inzetten van achteraf betalen om je conversie te verhogen en hoe je een persoonlijke touch kunt geven aan jouw verzendingen.

 

Haal meer uit reviews

Ilza Keeman van Koekatelier is pas twee jaar actief als webshopeigenaar en heeft nu al een Shoppingaward te pakken. Wat is haar geheim? Hoe pakt ze haar marketing aan en hoe gaat ze met reviews om? Ook Caleni Geerdink, manager klantenservice bij WebwinkelKeur, deelt haar tips voor het opvragen van en omgaan met reviews.

Hoe het slim inzetten van achteraf betalen je conversie kan verhogen

Met Billink gaan we het hebben over de payment journey, waarom dit zo belangrijk is voor webshops, en wat je als startende éénpitter zelf kunt doen om je conversie te verhogen. Achteraf betalen is hierbij een belangrijk instrument.

Fulfilment met een persoonlijke touch

Dat klanten een persoonlijke touch waarderen is bekend, maar hoe pak je dat goed aan? Nicole Jonk van The Loft en Jinske Verpalen van Imakin DIY design schuiven aan om daar meer over te vertellen. En als je jouw fulfilment geheel of voor een deel uitbesteedt, is die persoonlijke touch dan nog steeds mogelijk? Simone Visser van Sipack verzorgt met haar bedrijf de fulfilment voor veel verschillende webshops. Samen gaan we dieper op dit onderwerp in.

Stel jouw vragen via WhatsApp

Tijdens de uitzending kun je via WhatsApp jouw vragen stellen. Als er heel veel vragen komen kunnen we die misschien niet allemaal behandelen, maar we zullen er zeker een aantal live in de uitzending beantwoorden.

Het wordt dus een uitzending vol tips, kennis en inspiratie. Webwinkel Insight is er voor iedereen met interesse in online ondernemen. Ook niet-leden van WebwinkelKeur zijn van harte uitgenodigd mee te kijken. Ben jij erbij? Maak alvast een uurtje vrij in je agenda op 6 april om 16:00 uur en kijk live mee via de livestream op www.webwinkelkeur.nl. Kun je er niet bij zijn? Dan is de uitzending later terug te kijken op YouTube.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws? Schrijf je hieronder dan in voor onze inspiratiemail!

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *