Skip to content

Blog

HTML code genereren voor WebwinkelKeur widget

10596
0
0

De WebwinkelKeur widget maakt het mogelijk om de laatste klantervaringen + de gemiddelde klantwaardering weer te geven in je eigen webwinkel. Deze widget is middels een klein stukje javascript in vrijwel elke webwinkel te plaatsen.

1. Login op dashboard.webwinkelkeur.nl met je eigen persoonlijke logingegevens


 

2. Na het inloggen kom je in het Dashboard terecht. Kies hier in het menu links voor Promotie – Widget en bepaal vervolgens welke variant je wilt gaan gebruiken


 

3. Kies vervolgens welke functies je wilt gaan gebruiken

4. Na het selecteren van de gewenste opties zie je onderin de code staan die je kunt gebruiken in je webwinkel. Selecteer hiervoor de volledige code en plak deze binnen je webwinkel software op de gewenste plek. Let er op dat dit per software pakket kan verschillen. Mocht je niet zeker weten hoe je dit moet plaatsen, vraag dit zeker dan na bij de partij die je webwinkel software levert. Let op, alleen leden met een PLUS en PRO abonnement kunnen de extra varianten op de layout gebruiken.

5. Naast deze opties zijn er nog meerdere opties die je voor de widget kunt gebruiken, probeer ze allemaal eens en gebruik degene die het beste in je webwinkel past. Let op, alleen leden met een PLUS en PRO abonnement kunnen de hoofdkleur van de widget wijzigen.

 

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *