Skip to content

Blog

Groeien met je webshop

Astrid Succes Met Je Webshop Online Training
929
0
0

Wij willen net zo graag als jij dat jouw webshop succesvol wordt. Daarom hebben we, in samenwerking met Astrid van der Made van Succes met je Webshop, de online training ‘Groeien met je webshop’ ontwikkeld.

In 4 video’s leert Astrid je hoe je meer bestellingen en meer winst krijgt, welke rol WebwinkelKeur daarin kan spelen en hoe je maximaal resultaat haalt uit het keurmerk. Je ontdekt alles over marketing, conversie en klantwaarde en hoe je deze zaken praktisch kunt inzetten voor de groei van jouw webshop. En deze tips geven je omzet niet eenmalig een boost, maar gaan structureel meer opleveren. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De 3 factoren voor succes met je webshop
  • Meer bezoekers in je webwinkel
  • Maak van bezoekers klanten
  • Slimme omzetverhogers

Je kunt de video’s bekijken op een moment dat jou uitkomt en tussendoor pauzeren. Zo heb jij in no time alle kennis in huis om van jouw webshop een succes te maken.

Voor maar 27 euro excl. btw krijg jij toegang tot de online training ‘Groeien met je webshop’.
Klik hier voor meer info en om direct aan de slag te gaan!

 

Groeien met je webshop Online Training WebwinkelKeur

Wie is Astrid van der Made?
Astrid van der Made heeft 13 jaar e-commerce ervaring. Ze begon in 2010 met een webshop met sieraden en heeft onlangs haar derde webshop geopend. Daarnaast runt ze haar bedrijf Succes met je webshop. Daarmee helpt ze ambitieuze webwinkeliers met het vergroten van hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet. Ze schreef ook het boek ‘Meer verdienen met je webshop’.

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *