Partner Eye-Able – Partner in digitale toegankelijkheid
Eye-Able is een Europees softwarebedrijf gespecialiseerd in digitale toegankelijkheid. Met onze oplossingen ondersteunen wij organisaties bij het toegankelijk maken en houden van websites en apps voor iedereen.
Met een combinatie van slimme software, AI-oplossingen, handmatige tests en expertadvies ondersteunt Eye-Able organisaties bij het analyseren, optimaliseren, monitoren en documenteren van digitale toegankelijkheid. Hierdoor helpen wij organisaties ook bij het voldoen aan de WCAG-richtlijnen en de European Accessibility Act (EAA).
Voor webshops biedt digitale toegankelijkheid daarnaast directe commerciële voordelen, zoals minder frictie in het aankoopproces, een betere gebruikerservaring, hogere conversie en verbeterde SEO-prestaties.
Zo wordt digitale toegankelijkheid niet alleen eenvoudiger beheersbaar, maar ook een structureel onderdeel van kwaliteit, inclusiviteit en online performance.
Wil jij als WebwinkelKeur lid een gratis WCAG quick-scan? Meld je aan via deze link!
Wil jij digitaal toegankelijk zijn? Meld je aan via bovenstaande link en laat een gratis WCAG quick-scan uitvoeren!
Ben jij WebwinkelKeur lid? Dan voeren wij een gratis WCAG quick-scan voor je uit!
Gratis Quick-scan