Partner Gonect
Gonect is een Online marketing voor bedrijven met fysieke producten. We werken met multichannel strategieën die staan als een huis en we houden je graag op de hoogte van de voortgang. Heb je vragen of wil je met ons sparren? Dan heb je bij Gonect één vast aanspreekpunt: wel zo makkelijk. Je kunt bij ons terecht voor:
- Online advertising
(Onder andere via zoekmachines, displays, affiliaties, YouTube en Amazon.) - Zoekmachineoptimalisatie
- Socialmediamarketing
- E-mailmarketing
Gratis Google Ads audit
Je adverteert al een tijdje op Google Ads. De campagnes draaien, er komen klikken binnen en conversies worden gemeten. Maar toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Wij kijken graag met je mee in de vorm van een audit. Hierin nemen we je account kritisch onder de loep. Onze Google Ads Audit geeft jouw account een paar kritische, onafhankelijke ogen. We duiken diep in je campagnes, structuur, zoekwoorden, biedstrategieën en tracking. Geen AI gegenereerd lijstje of vage aanbevelingen, maar concrete inzichten die direct bijdragen aan je rendement.
✔️ Ontdek waar je onnodig budget verliest
✔️ Kom erachter waar nog kansen liggen Onze audit is volledig gratis, maar we reserveren deze alleen voor bedrijven waar we écht impact kunnen maken.
Daarom hanteren we twee simpele voorwaarden:
🔹 Je runt een webshop of e-commerce merk
🔹 Je hebt een maandelijks klikbudget van minimaal €3.000
🔒 Let op: we voeren slechts één audit per maand uit. Zo kunnen we de tijd nemen om écht diep in je account te duiken. Vol = vol.
We maken deze audit gratis omdat we geloven in de kracht van een goede eerste indruk. Als jij merkt dat je waarde haalt uit onze inzichten, en je zoekt een partner om je account structureel te verbeteren, dan staan we voor je klaar. Geen verkooppraatjes. Geen verplichtingen. Eerst geven, dan pas vragen. 🔥
Klaar voor glashelder inzicht zonder verplichtingen? Vraag je gratis audit aan