Skip to content

Mooi online

Mooi online
Scoren met een website

 

 

Een goede website scoort. Maar wat dit scoren precies is, dát is afhankelijk van je doel. Soms is een eenvoudig online visitekaartje voldoende, soms gaat het om een maatwerk webshop waarbij we eerst de behoefte van jouw klant onder de loep nemen.

Wat je doel ook is: met ruim 20 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis voor een website die scoort. En dat met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Van basis tot maatwerk met strategisch advies

Wat een goede website is, dat is voor ieder bedrijf anders. Bij Mooi Online delen wij de websites die wij maken grofweg in de categorieën Basis website, Premium website  en Maatwerk website. Wij denken met je mee en komen met een oplossing voor ieder budget, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zodat jij uit je website haalt wat voor jou van belang is. Van een informatieve website tot een maatwerk website inclusief strategisch advies.

 

Laat je website maken door WordPress Experts

Onze professionals gaan geen uitdaging uit de weg. De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 2500 websites gebouwd voor ruim 1800 tevreden klanten. Wil je ook door ons je website laten maken of wil je gewoon vrijblijvend advies? Wij informeren je graag.

Wij maken de website die bij jou past.

 

Wij helpen je ook met online marketing

Je website staat als een huis. En nu? Als ervaren marketeers kunnen wij je ook helpen op het gebied van online marketing. Zodat je website nog beter vindbaar is in Google en je conversies door het dak gaan dankzij conversieoptimalisatie, e-mailmarketing en/of online adverteren (SEA).

 

Transparant over prijzen

Niets is zo vervelend als een factuur die achteraf veel hoger uitkomt dan verwacht. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Van tevoren maken we goede afspraken, zodat je nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Wel zo eerlijk.

Onze helpdesk staat voor je klaar

Wij staan bekend om onze vriendelijke en goed te bereiken helpdesk. Je kunt ons gewoon bellen of mailen als je ergens niet uit komt. Dan helpen we je, in begrijpelijke taal. Ook krijg je duidelijke uitlegvideo’s, die je nog eens rustig terug kunt kijken op het moment dat het jou uitkomt.