Skip to content

Shoptrader

Professionele webshop software

Wij bieden u niet alleen professionele webwinkel software. Wij bieden u de mogelijkheid om een succesvolle internetondernemer te zijn. Bespaar tijd door snel en makkelijk uw artikelen aan te bieden aan een groot aantal bezoekers. Professioneel over komen zonder daar enorme investeringen voor te doen bij dure designbureaus die eenmalig voor u klaar staan. Wij bieden u constant updates en nieuwe mogelijkheden. Shoptrader heeft ruim 10 jaar dedicated e-commerce ervaring. We hebben de technische keuzes al voor u gemaakt zodat u zich 100% kunt richten op de online verkoop van uw product.

Kies uit een groot aanbod van templates en pas deze zelf naar smaak aan. Bekijk klant voorbeelden om een indruk te krijgen hoe andere klanten onze templates aanpassen. Of, benader onze partners voor uw eigen unieke template en design.

Makkelijk in gebruik

De gebruiker staat bij ons centraal, daarom luisteren we constant naar de ideeën en feedback van klanten en richten we onze backoffice zodanig in dat het voor iedereen makkelijk is om de winkel van zijn of haar dromen te bouwen.

Kwaliteit

Omdat de online wereld zich in sneltreinvaart ontwikkelt, is het van groot belang dat uw webwinkelsoftware het tempo bij kan houden. Wij zorgen ervoor dat het platform altijd aan de laatste standaarden voldoet.

Persoonlijke support

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen bij het beheren van een eigen webwinkel. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor spoedgevallen en beantwoorden we graag al uw vragen.