Partner Skrypt
Een webshop is meer dan een mooi ontwerp of een goed werkende checkout. Het is een onderdeel van je complete digitale landschap en moet vandaag resultaat opleveren én klaar zijn voor de groei van morgen.
Daarom ontwikkelen we bij Skrypt maatwerk webshops en digitale oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en ambities. We denken mee vanaf de strategie, bouwen een toekomstbestendige webshop en blijven actief betrokken bij de doorontwikkeling, optimalisaties en het onderhoud. Zo voorkom je dat je webshop een verzameling losse systemen wordt en houd je grip op je digitale landschap.
Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een webshop of website als abonnement af te nemen, inclusief hosting, technisch onderhoud en ondersteuning. Zo hoef je geen grote investeringen te doen, kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je waar je aan toe bent.
Onze expertises:
- Maatwerk webshops die meegroeien - Geen standaardoplossing, maar een webshop die volledig aansluit op jouw bedrijf, processen en ambities.
- WordPress, WooCommerce & Laravel expertise - Met onze jarenlange ervaring bouwen we flexibele en schaalbare maatwerk oplossingen.
- Een sterk technisch fundament voor SEO - Elke webshop wordt gebouwd met extra aandacht voor een goede SEO-basis, zodat je beter gevonden wordt in Google.
- Razendsnelle hosting vanuit Amsterdam - Dankzij onze hoogwaardige hostinginfrastructuur zorgen we voor snelle laadtijden en een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid.
- Optimale prestaties en conversie - Van code tot gebruikerservaring: we optimaliseren iedere laag van de webshop voor maximale snelheid en resultaat.
- Slimme koppelingen en automatisering - We verbinden je webshop met andere systemen binnen je bedrijf en automatiseren processen om tijd te besparen en groei mogelijk te maken.
- Doorlopende ondersteuning en ontwikkeling - We blijven betrokken na oplevering met onderhoud, optimalisaties en verdere doorontwikkeling.
Klanten van WebwinkelKeur ontvangen bij een nieuwe webshop tijdelijk de eerste 3 maanden hosting helemaal gratis, én kunnen een vrijblijvende webshop quickscan aanvragen (t.w.v. € 300). Hierbij kijken we naar de positionering en indeling van de huidige webshop, waar de verbeterpunten zitten, en hoe dit in de praktijk uitgewerkt kan worden.
Gratis voor jou!