Skip to content

Studio Online Marketing

Studio Online Marketing geeft bedrijven en webwinkeliers advies en coaching in social media marketing. Als businesscoach helpt Audrey ondernemers naar next level via 1 op 1 coaching.

Meer focus, structuur en overzicht

Door goed te plannen, weet Audrey wat dit voor jou als webwinkelier kan betekenen. De weg naar online zichtbaarheid, structuur in je bedrijf, tot het schrijven van blog artikelen. Als blog en structuurcoach gaan we samen werken aan nog meer succes voor je webwinkel.

Met je webwinkel naar Next Level

Ben je op zoek naar coaching om van je webwinkel een succes te maken? Als Social Marketing en Businesscoach geeft Audrey je persoonlijke coaching die bij jou past. Alles volgens maatwerk met een marketingplan op maat waarmee je de groei in je bedrijf gaat ervaren. Bekijk de trajecten waarmee je naar Next Level gaat. Ik spreek je graag in een gratis groeigesprek. Maak een succes van je webwinkel met de juiste social marketing strategie. Met 15 jaar ervaring als webwinkelier werkt Audrey vanuit persoonlijke coaching.

Social Media Promotie + blog training

Audrey is het gezicht achter Winkelen in Holland, met het schrijven van content voor meer online zichtbaarheid. Een jaarvermelding met als fijne bonus gratis blog trainingen, in een fijne groep met ruim 40+ webwinkeliers. Via de website pagina ‘webshops’ bekijk je de mogelijkheden, met ook het jaarlijks Winkelen in Holland magazine speciaal voor webwinkels. Hier zijn samen al veel samenwerkingen ontstaan met extra blog trainingen.

1 jaar gratis Social Media Promotie

Maak je webwinkel nog meer online zichtbaar, want Audrey zal ook voor jou content gaan schrijven via de social media. Blijf in beweging, sta niet stil laat meer van jezelf zien. Bij een aanmelding en vermelding via WebwinkelKeur, ontvang je 1 jaar extra gratis. Als bonus ontvang je hier ook twee jaar blog trainingen, met veel inspiratie en motivatie in een leuke webshop Community. Je bent als webwinkel hier van harte welkom!
Van €99.- voor €59.- euro 2 jaar social media promotie. Bezoek de website voor meer informatie.

Mail: info@studioonlinemarketing.nl

Instagram: @studioonlinemarketing + @winkeleninholland

Gratis Facebook groep: Business Marketing voor ondernemers

Of boek een gratis Groeigesprek.

Website Laptop Studio Online Marketing

1 jaar extra gratis 1 JAAR EXTRA GRATIS

Bij een aanmelding en vermelding via WebwinkelKeur, ontvang je 1 jaar extra gratis. Als bonus ontvang je hier ook twee jaar blog trainingen, met veel inspiratie en motivatie in een leuke webshop Community.

1 jaar gratis social media promotie
Van Studio Online Marketing
  • 1 jaar extra gratis
  • Twee jaar blog trainingen
  • Leuke webshop community
1 jaar gratis social media promotie

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *