Skip to content

Succes met je webshop

Het openen van een webwinkel is niet zo moeilijk, maar het succesvol maken is een heel ander verhaal. Dat valt in de praktijk vaak tegen. E-commerce expert en auteur Astrid van der Made helpt daarbij.

Uit eigen ervaring weet Astrid tegen welke problemen en frustraties je aanloopt. En hoe je deze ombuigt naar iets dat wél werkt. Wat ervoor nodig is om te groeien met jouw webwinkel. Om ervoor te zorgen dat je kan leven van je webwinkel en je niet afhankelijk bent van je partner of een tweede baan.

Astrid helpt ambitieuze webwinkeliers – zowel startend als gevorderd – door het geven van heldere adviezen en concrete tips. Zowel tijdens 1 op 1 coachings-trajecten als in de Webwinkel Succes Academie. Hier vind je talloze online trainingen en masterclasses. Daarnaast brengen we webwinkeliers samen in onze online community. Hier kun je netwerken met collega’s, vind je heel veel informatie en tips en stel je al je vragen aan Astrid en aan andere experts.

25% korting op de Webwinkel Succes Academie 25% KORTING

Laat je webwinkel groeien, zodat ook jij jezelf een lekker salaris kunt uitbetalen!

Webwinkelkeur leden krijgen 25% korting op deelname aan de Webwinkel Succes Academie. Log in op je WebwinkelKeur dashboard om gebruik te maken van deze aanbieding.

Succes Academie
Van Succes met je Webshop
  • Duidelijk plan
  • Meer klanten
  • Je omzet stijgt
Succes Academie