Skip to content

WebshopVerzekeren

WebshopVerzekeren
Onafhankelijk advies voor passende verzekeringen.

 

Als webshop ondernemer heb je te maken met verschillende risico’s. Het zijn risico’s die ervoor kunnen zorgen dat je als webshop met vervelende kosten te maken krijgt. Het is extra vervelend wanneer je daar niet voor verzekerd bent en deze kosten zelf moet dragen. WebshopVerzekeren.nl biedt webshops onafhankelijk advies voor passende verzekeringen zodat je verzekerd bent voor de risico’s die jij belangrijk vindt.

Een webshop loopt een risico wanneer er geen of geen goed passende webshopverzekering is. Dit kan meerdere redenen hebben.

  • Bij verzekeringen die zonder hulp van een verzekeringsspecialist zijn afgesloten, zien we vaak dat de risico’s niet of niet volledig zijn afgedekt. Bijvoorbeeld bij de aansprakelijkheidsverzekering voor webshops. Wanneer een ondernemer het risico voor productaansprakelijkheid (soms ongemerkt) loopt terwijl dit niet op de verzekering gedekt is.
  • Soms wordt er door webshop eigenaren gedacht dat een particuliere verzekering ook dekking geeft voor hun webshop, maar dit is niet het geval.
  • Bij het transport van goederen naar klanten loopt een webshopondernemer ook een risico. Vervoersbedrijven vergoeden slechts een klein bedrag bij schade, uitermate vervelend wanneer je dit niet hebt afgedekt en vooral wanneer je niet vooraf bewust bent van dit risico.

Doordat bedrijfsverzekeringen steeds vaker zonder advies online worden afgesloten, tegen de laagst mogelijke premie, weten veel webshops niet waar ze wél en waar ze niet voor verzekerd zijn. Hierdoor kan er een groot risico voor de webshop zijn zonder dat men zich daar bewust van is.

De specialisten van WebshopVerzekeren.nl by EvR zullen onafhankelijk advies geven aan een webshop, waardoor je voor de best mogelijke premie een passende verzekering hebt die de mogelijke risico’s afdekt. Hierdoor zal je na schade nooit onverwacht voor kosten komen te staan.