Aanmelden
Keurmerk aanvragen
Contact
Contact opnemen

Preview: De nieuwe ledenpagina

Het is lang rustig geweest bij WebwinkelKeur, althans dat leek wellicht zo voor jou als lid. Achter de schermen hebben we echter meer dan een jaar erg hard gewerkt aan een nieuwe WebwinkelKeur. Daar ga je binnenkort de vruchten van zien! In stapjes zullen we de nieuwe mogelijkheden lanceren. Komende weken volgt daarbij als eerste de nieuwe ledenpagina.

De ledenpagina is de pagina welke consumenten zien wanneer ze de echtheid van het keurmerk willen controleren, jouw ervaringen willen lezen of een ervaring willen plaatsen. De huidige pagina zag er daarbij goed uit, maar was nog niet volledige mobiel toegankelijk. Dat kan vandaag de dag natuurlijk niet meer, vandaar dat we deze pagina als eerste een make-over zullen geven.

Ledenpagina
De nieuwe pagina zal fris vormgegeven zijn met overzichtelijk weergegeven de bedrijfsgegevens, jouw logo en de gemiddelde beoordelingen. De ervaringen zelf zullen in een mooie tijdslijn weergegeven worden.

De nieuwe ledenpagina is geheel mobiel toegankelijk en modern vormgegeven

De nieuwe ledenpagina is geheel mobiel toegankelijk en modern vormgegeven

Beoordelingsformulier
Het beoordelingsformulier heeft ook een grote make-over gekregen. Niet langer staan er kleine sterretjes, maar we hanteren een indeling welke loopt van Goed tot Slecht. Het voordeel hiervan is dat klanten direct weten welke waarde gekoppeld is aan bijvoorbeeld 3 sterren.

Tevens hebben we de beoordeling van aanvullende zaken verplaatst naar Stap 2 en deze beoordeling hiermee optioneel gemaakt. Het voordeel hiervan is dat het invullen van het beoordelingsformulier nu nog minder werk is waarbij je dus nog meer beoordelingen kunt verzamelen.

Ook is het voor klanten straks mogelijk om in te loggen met Facebook in plaats van middels hun e-mailadres. Natuurlijk is het plaatsen van een beoordeling middels e-mail ook nog steeds mogelijk.

Het nieuwe beoordelingsformulier is simpeler gemaakt en toegankelijke op mobiele telefoons

Het nieuwe beoordelingsformulier is simpeler gemaakt en toegankelijke op mobiele telefoons

Nieuw dashboard
De lancering van de ledenpagina welke gepland staat voor de komende 2 weken is stap 1 richting een compleet vernieuwd WebwinkelKeur met nog meer mogelijkheden en voortdurende ontwikkelingen. Naast de ledenpagina hopen we dit jaar ook een compleet nieuw dashboard en een nieuwe website te lanceren. Daarover later meer!