By Nita

By Nita

By Nita is onderdeel van Meneer Vogel geboorte- en trouwkaartjes.
Op By Nita vindt je alles wat je voorheen in de webshop van Meneer Vogel ook vond, behalve geboorte- en trouwkaartjes, deze blijven waar ze het beste tot zijn recht komen, en dat is bij Meneer Vogel.
Waarom By Nita? Om dat de webshop een mooie groei heeft gemaakt, vonden we het tijd voor een upgrade naar een eigen site, met een eigen naam. Deze nieuwe site is overzichtelijker en biedt een fijnere bestelprocedure voor jullie als klant, en dat vinden we belangrijk.
De zekerheden van https://bynita.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.