Profijtshop
Profijtshop verkoopt infrarood panelen via de webshop. De door haar toegepaste Toprendement infrarood panelen zijn van een fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van infrarood verwarming en productie van infrarood panelen.
Profijtshop is onderdeel van Profijtwarmte. Profijtwarmte houd zich bezig met het adviseren van infrarood verwarmingspanelen, het opzetten van een all-electric living concept en het installeren en plaatsen van infrarood verwarmingspanelen.

Voor meer info, neem gerust een kijkje bij Profijtwarmte of ga direct naar de webshop Profijtshop.nl
De zekerheden van https://www.profijtshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.