Skip to content

Blog

WebwinkelKeur lid aan het woord: het succesverhaal van webshop Jewels with Flair

Erlinde Kramer Jewels With Flair
4147
0
0

Ben je benieuwd hoe andere webshop ondernemers het allemaal doen? Waarom zij WebwinkelKeur lid zijn en wat ze zoal doen om zichtbaar te zijn en (minstens zo belangrijk) te blijven? Bij WebwinkelKeur zetten we ondernemers in de spotlight, op de homepage en hier op het blog. In dit interview staat Erlinde Kramer centraal, de ondernemer achter de succesvolle sieradenwebshop Jewels with Flair. Je krijgt even een kijkje achter de schermen. Leer van de ervaringen en tips van Erlinde en ontdek hoe ook jij een succesvolle webshop kunt runnen. Lees snel verder.

Wie ben jij en wat doe je?

Ik ben Erlinde Kramer, sieraden ontwerpster én eigenaresse van sieradenlabel Jewels with Flair. Ik ontwerp sieraden met o.a. edelstenen, zoetwaterparels, Swarovski Elements in sterling zilver en goud op zilver. Ik maak sieraden om de vrouw te laten stralen met Flair. Daarnaast kunnen sieraden met een betekenis zoals sieraden met edelstenen of geboortestenen een vrouw extra in haar kracht laten staan. Het mooiste vind ik om een sieraad te maken voor een bruiloft of speciale gelegenheid. Heel dankbaar werk. 

Hoe lang bestaat jouw webshop?

10 jaar, waarvan nu 3,5 jaar als fulltime baan. 

Hoe gaan de zaken?

In de corona tijd was het razend druk. Zo druk dat ik nergens anders meer aan toe kwam dan alleen de bestellingen te maken en versturen. Hierdoor kreeg de marketing en webshop minder aandacht. Op de lange termijn was dit niet handig. Inmiddels ben ik van webshop systeem verandert, werk ik aan SEO en merk ik dat er weer een mooie groei zichtbaar is iedere maand. 

Wat is jouw meest favoriete product/categorie uit de shop?

Dat zijn toch wel de Maxima oorbellen. De term Maxima oorbellen is ontstaan door de prachtige hangers die Maxima altijd draagt en een klant mij eens vroeg: Heb je ook Maxima oorbellen?. Ze zijn erg populair en laten je stralen met Flair! 

Sinds wanneer ben jij WebwinkelKeur lid?

In 2017 is Jewels with Flair toegevoegd, dus dat is nu vijf jaar.

Wat heeft je doen besluiten WebwinkelKeur lid te worden?

Ik wil de bezoekers graag laten weten dat je bij Jewels with Flair veilig kunt winkelen. En dat ik, de persoon achter Jewels with Flair, betrouwbaar ben.

Wat vind jij het grootste voordeel van lid zijn?

Via Webwinkelkeur blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe wetgeving waaraan je als webshophouder moet voldoen.  Bijvoorbeeld destijds met de nieuwe AVG wetgeving. Dan ontvang je handige mails hierover en helpen ze je verder bij de klantenservice. 

Wat doe jij om optimaal zichtbaar te zijn en te blijven?

Ik kom uit het onderwijs en ben heel creatief, maar had toen ik begon met Jewels with Flair had ik dus geen kaas gegetenvan marketing of het runnen van een webshop. Ik heb toen veel cursussen gevolgd bij Sell your stuff online. Met name de online cursusE-mailmarketing magic vond ik heel waardevol. Daarnaast is het belangrijk scherp te blijven en niet te verslappen in je marketing als het heel goed gaat. Het zaadje wat je nu plant, kun je later oogsten. 

 
 
Bericht delen:
LinkedIn
 

Reacties

Geen reacties gevonden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *