Overslaan naar hoofdinhoud
  • Groei in omzet en betrouwbaarheid
  • De laagste prijs
  • Automatisch reviews verzamelen

Over Ons Werken bij WebwinkelKeur

Word jij onze nieuwe Onboarding Specialist?

Eerst even over ons

Bij WebwinkelKeur werken we iedere dag aan veiliger en betrouwbaarder e-commerce. Dat doen we met ons keurmerk, juridische ondersteuning, klachten- en geschillenbemiddeling en een geavanceerd reviewsysteem waarmee webshops hun online reputatie kunnen opbouwen.

Onze software wordt inmiddels niet alleen door WebwinkelKeur gebruikt. Ook meerdere internationale keurmerken werken met onze technologie. Met ons eigen developmentteam blijven we het platform continu verbeteren en nieuwe functies ontwikkelen.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot marktleider en werken bijna 10.000 webshops met WebwinkelKeur. Toch zijn we als organisatie bewust compact en toegankelijk gebleven. Geen log bedrijf met eindeloze lagen, maar korte lijnen en direct contact met elkaar én onze leden.

We geloven dat goede software niet ingewikkeld of onbetaalbaar hoeft te zijn. Onze basis is eigenlijk heel simpel: goede software, persoonlijke klantenservice en een betaalbare prijs.

En daar kom jij in beeld

Nieuwe webwinkeliers melden zich dagelijks bij WebwinkelKeur aan. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat ze niet alleen succesvol door onze keuring komen, maar daarna ook écht alles uit hun lidmaatschap halen.

Je helpt ze met de juridische basis, denkt mee over de inrichting van hun webshop en zorgt dat onze widgets, reviews en andere functies goed worden ingezet. Soms via mail, maar liever pak je gewoon even de telefoon.

Dit is een nieuwe functie binnen WebwinkelKeur. Dat betekent dat nog niet alles in beton gegoten is. Je krijgt volop ruimte om mee te denken over de precieze invulling van de rol en hoe we onze onboarding steeds slimmer en beter kunnen maken.

Dit ben jij in een notendop

Je vindt het leuk om mensen verder te helpen en zet graag een stapje extra om van een nieuwe aanmelder een enthousiast lid te maken.

Ervaring is mooi meegenomen, maar de juiste instelling vinden we belangrijker.

Je:

• bent communicatief sterk en pakt makkelijk de telefoon;
  • schakelt snel en neemt graag zelf de lead;
  • hebt commercieel inzicht zonder dat je een gladde verkoper bent;
  • voelt goed aan waar iemand vastloopt en wat er nodig is;
  • krijgt energie van klanten helpen en dingen voor elkaar krijgen;
  • spreekt voldoende Engels voor ons Bulgaarse developmentteam.

We stomen je klaar tot e-commerce expert

Je hoeft niet binnen te komen als expert. Die kennis leren wij je.

Tijdens je interne training leer je onder andere:

• waar webshops juridisch aan moeten voldoen;
  • hoe reviews en een keurmerk zorgen voor vertrouwen en conversie;
  • hoe je omgaat met positieve én negatieve reviews;
  • hoe webwinkeliers hun online reputatie kunnen verbeteren;
  • waar widgets, banners en vertrouwenselementen het beste werken;
  • welke functies passen bij welk type webshop.

Zo weet jij straks precies wat een webshop nodig heeft om niet alleen goedgekeurd te worden, maar WebwinkelKeur daarna ook succesvol te gebruiken.

Wat ga je zoal doen?

Geen dag is precies hetzelfde. Je bent vanaf de aanmelding betrokken bij onze nieuwe leden en helpt ze totdat alles goed staat.

Je houdt je onder andere bezig met:

• het juridisch keuren van webshops en adviseren over verbeterpunten;
  • webwinkeliers begeleiden als ze vastlopen in de keuring;
  • technische ondersteuning bij bijvoorbeeld widgets, banners en integraties;
  • nieuwe leden de juiste reviewfuncties laten gebruiken;
  • aanmelders nabellen als je ziet dat ze ergens blijven hangen;
  • verkoopgesprekken voeren met twijfelaars en opzeggers;
  • vragen van nieuwe leden per mail beantwoorden;
  • leads en contacten van beurzen opvolgen;
  • meedenken over onboarding, website, nieuwsbrieven en webinars.

Geen zorgen: je hoeft niet koud te bellen. Dankzij onze marketing en naamsbekendheid krijgen we voldoende nieuwe aanmeldingen binnen. Jouw uitdaging is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van deze webwinkeliers succesvol aan de slag gaan.

Wat bieden we?

• Uren in overleg, bij voorkeur minimaal 32 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris van € 3.118 tot € 4.003 op basis van 40 uur per week.
  • Een jaarcontract, met de intentie om daarna vast verder te gaan.
  • Een werkplek in ons hagelnieuwe kantoor op de CeeCee in Enschede.
  • Een klein en gezellig team met korte lijnen.
  • Veel vrijheid om zelf verbeteringen binnen de onboarding aan te dragen.
  • Een open en informele werkcultuur met veel humor.
  • Uitgebreide lunches en regelmatig een BBQ op ons dakterras.
  • Een laptop en telefoon van de zaak.
  • De mogelijkheid om in overleg deels thuis te werken.
  • Een trip naar Sofia om je Bulgaarse collega’s te ontmoeten.

Het belangrijkste: je krijgt een rol waarin je direct ziet wat jouw werk oplevert. Jij zorgt ervoor dat nieuwe leden sneller door hun keuring komen, beter gebruikmaken van WebwinkelKeur en uiteindelijk langer en tevredener bij ons blijven.

Solliciteren?

Stuur je cv en een korte motivatie waarin je vertelt waarom deze functie bij jou past naar: caleni@webwinkelkeur.nl

Als we enthousiast zijn over je sollicitatie, plannen we eerst een korte online speeddate in om kennis te maken. Is die eerste kennismaking van beide kanten positief? Dan nodigen we je uit voor een uitgebreider gesprek bij ons op kantoor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Verhoog je omzet met meer vertrouwen van je klanten:

• Klanten voelen zich bij jou in goede handen
  • Jouw webshop is in juridische topconditie
  • Bezoekers kopen sneller en vaker bij jouw shop
  • Klanten voelen zich gehoord
  • Klanten ervaren een persoonlijke benadering

Wil jij dat ook?

Meld me aan