Lidmaatschap ingetrokken

Brocanterie Sophie heeft 0 4 ster reviews 0
Brocanterie Sophie heeft 0 3 ster reviews 0
Brocanterie Sophie heeft 1 2 ster reviews 1
Brocanterie Sophie heeft 12 1 ster reviews 12

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. G. Koster

Ook hier nog niks ontvangen. De 5 werkdagen zijn inmiddels verstreken. Ik heb het tijdig besteld voor de verjaardag van mijn vader, maar helaas de kleinkinderen kunnen opa zondag niet het geweldige cadeau geven wat ik had besteld. De telefoon is of in gesprek of word niet opgenomen. Op contactformulier, facebook bericht, sms en email met daarin alle gegevens word niet gereageerd. Als een bestelling niet binnen de gestelde 5 werkdagen kan worden geleverd is het op z'n minst wel zo klantvriendelijk om de klant daarvan even op de hoogte te stellen.

2. Carolien

Zeer zeer zeer slecht!! Bestelling geplaatst, nooit gekregen , telefoon wordt niet opgenomen, mail niet beantwoord, Mw. blokkeert je op facebook enz enz.... Nooit iets bestellen!! ik ben nl mijn geld kwijt en verder hoor je nooit meer iets!!

3. Hoe zou je Brocanterie Sophie beoordelen?

4. Karin Chef d' Hotel-Meurs

Beste Brocanterie Sophie, Ik heb vorige week donderdag 27 februari, een bord met kleertjes uit bij jullie besteld. Het bedrag plus de verzendkosten zijn van mijn rekening geschreven, maar nu een week verder, nog steeds geen bord. Ik heb jullie een e-mail gestuurd, gebeld en gebeld, maar er wordt op het nummer niet opgenomen. Kortom nul reactie, maar wel bijna 50 euro geïncasseerd! Ik eis mijn geld terug, omdat ik daar recht op hem, omdat uw bedrijf zich niet aan de voorwaarden houdt! . Het betreurt mij ten zeerste, dat u op deze wijze met uw klanten omgaat en doorgaat met adverteren terwijl u afspraken niet nakomt. Het toppunt is dat u mijn reactie van facebook heeft gehaald en mij zelfs heeft geblokkeerd! Hoogachtend, Karin

5. Trieneke

Koop hier niks! Wij hebben 23-2 een bestelling gedaan van een tekstbordjes voor de verjaardag van mijn schoonmoeder, tot op heden niks ontvangen maar wel betaald!! Op email en telefoon wordt niet gereageerd als dit zo blijft doen wij aangifte tegen oplichting wij willen ons geld terug!

6. Marleen

22 februari 2014 bestelling geplaatst en betaald. vandaag 5 maart 2014 nog niets ontvangen. geen reactie op onze telefoontjes,wordt gewoon niet opgenomen of wordt uitgezet. Email bericht wordt ook niet op gereageerd. Zeer ontevreden....... leuk om je jarig te moeten teleurstellen!!!

7. Diana Dekker

Slechte ervaring. 9 februari 2 tekstborden besteld en BETAALD via Ideal, nu is het 26 februari en de borden (met 5 dagen levertijd) nog steeds niet ontvangen. ik heb een mail gestuurd met de vraag of ze kunnen uitleggen waarom de borden nog niet zijn aangekomen. ik kreeg als antwoord dat ze bij de drukkerij lagen en vertraging op hadden gelopen. tot zover redelijk. het kan soms gebeuren. een week later nog een mail gestuurd, geen antwoord, proberen te bellen, telefoon wordt niet beantwoord. nog twee mails gestuurd, geen antwoord, toen op hun facebook een privebericht gestuurd ,geen antwoord. toen heb ik op de facebook pagina zelfde vraag gesteld en aangeven dat ze me geen andere keus lieten, doordat ze anders niet reageren. geen antwoord, maar bericht direct wel verwijderd, toen aangegeven dat er waarschijnlijk geen negatieve berichten geplaats mocht worden, direct verwijderd. nog een mail gestuurd en aangegeven dat ik aangifte bij de politie zou gaan doen, als ik binnen 12 uur geen antwoord had gekregen. geen antwoord. Ik heb nu aangifte gedaan. Mensen bestel nooit bij dit bedrijf. het deugt niet.