Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Jachtinstinct Dierenvoeding

Lange Hezelstraat 93
6511CE Nijmegen
+31615888819
KvK 64171892

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Jachtinstinct Dierenvoeding

Gemiddelde beoordeling

4,7

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

33%

0%

67%

2018
Jachtinstinct Dierenvoeding

ACM Klacht beoordeelde op 2018-02-28

Erg veel spam over producten die ik nooit nodig heb. Ik heb al van 100 verschillende emailadressen spam van dit bedrijf. Daarom is dit geen waardig bedrijf.
Jammer dat je wederom een emailadres moet achterlaten bij dit bedrijf om te kunnen klagen...

Jachtinstinct Dierenvoeding

M. G. beoordeelde op 2017-11-25

Zeer zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Ze blijven, ondanks dat ik me telkens uitschrijf via de uitschrijf link, via hun mail en telefonische verzoeken om me van hun mailinglist te verwijderen, mailen en spam versturen.
Alleen daarom geef nooit je email adres aan ze.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Jachtinstinct Dierenvoeding

Jachtinstinct Dierenvoeding beoordeelde op 2017-04-26

LET WEL: voor onze klantbeoordelingen (reviews) gebruiken wij het onafhankelijke systeem van Kiyoh. Wij verzoeken je dan ook om je beoordeling bij Kiyoh te plaatsen, zodat deze goed zichtbaar zal zijn voor andere (potentiële) klanten van Jachtinstinct Dierenvoeding. De link is: https://www.kiyoh.nl/jachtinstinct_dierenvoeding/. Hartelijk dank voor je medewerking. Met huisdiervriendelijke groet, Jachtinstinct Dierenvoeding

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.