Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Landbouwwinkel.nl

Hilleshagerweg 116
6281AH Mechelen
0434552665
KvK 14084445

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Landbouwwinkel.nl

Gemiddelde beoordeling

7,9

17 beoordelingen

Beoordeling van klanten

78%

0%

22%

2019
Landbouwwinkel.nl

Jan Vissers beoordeelde op 2019-02-14

Na tweemaal een accu-rugspuit (180 euro) gebruikt te hebben laad de accu niet meer op. Zoals ze hier staat is ze in nieuwstaat, geen krasje zit erop.
De landbouwwinkel wil geen garantie verlenen op het toestel, ze is 1 dag uit garantie.

...Bepaalde zaken trek ik ten zeerste in twijfel.

Dat de batterij geen winter kan overleven met een volgeladen batterij is volgens mij larie en apekool. Je zou ze volgens de fabrikant het toestel om de 3 maanden moeten opladen.

Wat doe je met accutoestellen die na 3 maanden niet verkocht zijn? De verpakking openmaken en opladen,...of het toestel weggooien?

Zelf bezit ik al vele jaren accugereedschap, van grasmachines, boormachines een bladblazer,... deze worden zelfs gestockeerd in een kast, in een ruimte waar het kan vriezen.

Nog nooit heb ik problemen mogen ervaren met de accu's van deze machines. De rugsproeier van Tucan, zou daar NIET tegen kunnen?

Omdat het een redelijk duur toestel was, heb ik het dan ook vorstvrij in de kelder gestockeerd, vanwege de vloeistoffen die nog in het toestel zouden aanwezig zijn.

Ik kan niet anders besluiten dat dit toestel niet deugdelijk is, evenals de importeur, en de Landbouwwinkel.nl die de reparatie en de kosten ervan van zich afschuiven.

Als ik de rugspuit moet terugsturen vanuit België dan kost mij dat enkel al 40€ + onderdelen + werkuren kom je al snel uit aan de prijs van een nieuw toestel. Als de Landbouwwinkel.nl mij geen garantie kan bieden, dan is dit risico voor mij te groot... Het duurde een week om het toestel toe te sturen. Als je dat meetelt heb ik het toestel net geen jaar. Die 180 euro ben ik zowiezo kwijt?

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Landbouwwinkel.nl:
De garantietermijn is overigens veel langer verstreken dan de door jou genoemde 1 dag en ruim buiten de garantietermijn. De levertijd was geen week maar 1 dag, dat is geen eerlijke weergave van de feiten, en aantoonbaar onjuist. Ook kost versturen slechts 7.50 i.p.v. de gesuggereerde 40 euro, met DPD.be zoals door ons getipt, maar blijkbaar wil je met deze en talrijke identieke online reviews op andere websites de beeldvorming beïnvloeden, om ons 'kapot te maken' zoals je telefonisch schreeuwde). Maar garantie kan ik pas beloven, zodra we weten wat er technisch met het toestel aan de hand is. De beslissing over het al dan niet zijn van garantie ligt bij de technische dienst van Gloria, of de importeur. Daar gaan wij niet over en hangt ook af van de oorzaak van de storing. Zodra we het toestel ontvangen, kunnen we de technische staat controleren (en beoordelen of het aan het toestel te wijten is, of juist verkeerd gebruik, verkeerd middel, waterschade, vallen, of dergelijke) en je verder helpen. Maar blijkbaar wil je koste wat koste voorkomen dat wij het toestel kunnen laten onderzoeken en stop je liever veel tijd en energie in het op tientallen sites verspreiden van reviews die niet de waarheid vertellen om zo een gratis nieuw toestel af te dwingen. Maar helaas werkt het zo niet.
Landbouwwinkel.nl

Marcel Hautvast beoordeelde op 2019-02-03

Top winkel je wordt snel geholpen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Lisa beoordeelde op 2019-02-01

Onvriendelijke klantenservice, buiten dat van de 3 van 4 nummers bij het keuzemenu direct wordt doorgestuurd naar de website en landbouwwinkel vervolgens zelf de verbinding verbreekt gaat het mij voornamelijk om de manier van aanspreken. "mevrouwtje" vind ik geen woord voor een klantenservice. Nadat ik vroeg of hij niet even met mij mee kon kijken naar waar mijn levering precies was (levertijd 1 week staat er bij het product, die is inmiddels verstreken) kreeg ik te horen dat de betreffende meneer in de auto zat, dus niet mee sowieso niet mee kon kijken (begrijp ik!) en vervolgens zegt hij dat niet ik niet moeilijk moet doen... nou pardon?! Ik ga hier nooit, maar dan ook nooit meer bestellen. Onaardig, bijdehand antwoorden (zie ook reacties onder andere negatieve reviews) en ook nog eens aanspreken met "mevrouwtje". Slecht.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Landbouwwinkel.nl:
Goedemiddag Lisa, zoals je ook direct vriendelijk telefonisch had vernomen kun je vliegensvlug de status van je bestelling checken via de website of via een mail of online request met je ordernummer. Dat wilde je niet. Een klantenservice behoorde volgens jou direct online met je mee te kunnen kijken en je meteen een antwoord te kunnen geven. Anders was het "superslechte klantenservice" gaf je snerend aan. Ik begrijp je ongeduld, maar helaas zoals ik in het gesprek ook aan gaf, zat ik zelf op dat moment nog in de auto en kon ik je dus niet meteen verder helpen (je had bewust gekozen voor een andere beloptie gaf je aan, waardoor je uitkwam bij de doorschakeling naar mijn mobiel). Daarom kon ik je op dat moment niet direct de status van je bestelling aangeven. Daarnaast reed ik net de grens met België over waardoor de verbinding ook nog wegviel, wat blijkbaar helemaal in het verkeerde keelgat schoot bij je. Toen ik vervolgens weer bereik kreeg zag ik dat je inmiddels 8 keer opnieuw had gebeld. Daarop heb ik je meteen weer terug gebeld, maar kreeg ik je helaas heel onvriendelijk aan de telefoon, want ik had je de hoorn opgegooid, maar heb ik je desondanks (sorry voor het woord mevrouwtje, blijkbaar) wederom uitgelegd dat als je mij het ordernummer op de mail zet, ik het meteen voor je zou nakijken als ik terug op kantoor was. Toen ik terug op kantoor kwam was echter in tegenstelling tot wat je aangaf geen aanvraag van jou door ons ontvangen. Daarop heb ik je meteen weer op je mobiel gebeld om je alsnog je statusupdate te kunnen geven, zodra we weten om welke bestelling het precies gaat. Helaas was toen het enige wat je aangaf, dat je mij een stevige review had geschreven en dat ik daar maar naar moest kijken. Jammer dat het zo moet, maar wij doen ons best, al kan het een keer voorkomen dat ik je niet à la minute telefonisch kan verder helpen, omdat we ook vaak onderweg of bij een klant zijn (voor het verlenen van goede service :-)). Mocht je alsnog je bestelnummer of ordernummer kunnen doorgeven (want ik weet nog steeds niet welke Lisa je bent), dan informeer ik je heel graag alsnog de leverstatus van je bestelling. Hopelijk tot gauw!
Landbouwwinkel.nl

E.M Hendrix beoordeelde op 2018-11-28

In de ochtend besteld en in de middag geleverd. Goed telefonisch overleg! Top!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Monique Schaafsma beoordeelde op 2018-11-14

Ik heb een zeer teleurstellende ervaring met de 'klantenservice' van de Landbouwwinkel. Mijns inziens zou de Landbouwwinkel er goed aan doen hun beleid op 'klantgerichtheid' een klein beetje te versoepelen.
Ik heb onlangs een online order geplaatst bij de Landbouwwinkel voor een behoorlijk bedrag (ruim € 1.000). Twee onderdelen (t.w.v. ongeveer 50 euro) bleek ik niet nodig te hebben. De retourtermijn van 14 dagen was 4 dagen verstreken verstreken en ik mailde de persoon met wie ik eerder contact had gehad over de order met de vraag of er een uitzondering gemaakt kon worden en of ze de twee onderdelen terug zouden kunnen nemen. Ik kreeg een stug antwoord dat dit niet kon met een verwijzing naar de retourtermijn en een link naar de voorwaarden. Ik antwoordde dat ik het jammer vond dat ik zo'n klantonvriendelijk antwoord ontving nadat ik zo'n grote order had geplaatst en ook alweer een volgende order in mijn winkelwagentje had zitten. Bovendien was de termijn nog maar net verstreken en zaten de onderdelen nog in de verpakking, onaangeraakt. Ik kreeg een naar bericht terug, met een letterlijk verwijt 'dus wij zijn klantonvriendelijk als we ons aan onze voorwaarden houden??? (ja serieus, met drie vraagtekens in de mail)'. Ik antwoordde dat ik een beetje flexibiliteit inderdaad op prijs had gesteld en dat ik het jammer vond dat de Landbouwwinkel geen coulantere houding aannam. Vervolgens deed de 'klantenservice' (ik zal hier uit discretie geen namen noemen) van de Landbouwwinkel de deur helemaal dicht en wenste mij veel succes met zakendoen bij andere leveranciers. En er werd ook nog gemeld dat ze, als ik ze niet klantonvriendelijk had genoemd, we nog wel bereid waren om te zoeken naar een oplossing. Nadat ze eerst twee mails hadden gestuurd waarin heel duidelijk werd dat ze geenszins bereid waren een oplossing te zoeken.
Onbegrijpelijk dat je zo je klanten laat lopen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Landbouwwinkel.nl:
Hallo Monique, zoals uitgelegd bieden wij een ruime retourtermijn van 14 dagen om goederen retour te sturen, zoals het hoort. Jouw retour die je na 20 dagen pas bij ons meldde valt dus inderdaad ruim buiten de duidelijk vooraf geommuniceerde retourperiode en is het niet zo dat wij dan daarom klantonvriendelijk zijn. Ook na jouw mails waarin je ons aangaf dat wanneer we jouw retour niet accepteerden je alleen nog naar concullega's ging en deze review plaatst, blijven we vriendelijk en proberen we je zo goed mogelijk verder te helpen. Alleen jammer dat het dan zo moet...
Landbouwwinkel.nl

Fon beoordeelde op 2018-08-08

Absoluut ontevreden over de after-sale service en hoe ik hier als klant behandeld ben.
Bij een Telefonische vraag over hoe een spuitpomp in te stellen krijg ik behoorlijk verwijtende antwoorden en opmerkingen. Ik zal hier nooit en te nimmer meer wat kopen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Landbouwwinkel.nl:
Dag Fon, we hebben je telefonisch uitgelegd dat je niet zomaar aan de instelling van de spuitpomp mag gaan draaien zonder vooraf de oude positie te markeren, zoals jij dat had gedaan, omdat dit een zeer nauwkeurige instelling is, die de werking van de pomp negatief kan beïnvloeden of zelfs tot beschadigingen aan de pomp kan leiden. Als er problemen zijn kun je altijd met je pomp naar ons terugkomen en kunnen we ter plekke kijken wat ermee aan de hand is. Ook is uitgelegd dat er een jaar fabrieksgarantie op zit en dat je geen zorgen hoeft te maken. Omdat ik in een heel luidruchtige omgeving op een machine zat op het moment dat jij belde heb je blijkbaar mijn reactie als onprettig ervaren, maar dat was zeker niet de bedoeling. Helaas kon een telefoontje na deze review dit ook niet veranderen. Mocht je alsnog met vragen of problemen zitten, kun je altijd bij ons terecht. Wij laten nooit klanten met problemen zitten, dus ook jou niet!
Landbouwwinkel.nl

Gerard Senden beoordeelde op 2018-08-07

Heel tevreden, je beld en krijgt direct antwoord en goede uitleg,
Perfect.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Herbert beoordeelde op 2017-11-22

Snelle levering en verstand van zaken!

Landbouwwinkel.nl

Ineke beoordeelde op 2017-10-12

Ieder jaar in de winter was het rond mijn stal zo modderig, zelfs al na een heftige bui al, dat er iets aan gedaan moest worden. Bij de landbouwwinkel zag ik verhardingsroosters op de website staan. Een ideale oplossing en het legt ook enorm snel. Wel heb ik de ondergrond goed egaal gemaakt door wat van de bovenlaag af te halen en die heb ik er daarna weer overheen gegooid samen met wat brekerzand. Gelukkig was het ook juist een droge dag toen we ze legden. Nu met regen blijft het daar heerlijk droog omdat het water er snel doorheen zakt en is de mest van de paarden ook eenvoudig op te ruimen en hoef ik het niet half ingetrapt uit plassen te scheppen. Levering was gratis en bijzonder snel, zo snel zelfs dat ik het een dag moest uitstellen omdat ik de volgende dag niet thuis zou zijn. Kortom goed product en fijne webwinkel waar je ook nog iemand om advies kunt vragen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Rob Kamsteeg beoordeelde op 2017-06-08

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Helaas schoot in mijn geval de communicatie betreffende de levertijd en levering wat te kort, maar dit zal - gezien alle overige ervaringen - een incident zijn geweest.
Voor het overige dik tevreden.

Landbouwwinkel.nl

Chayenne beoordeelde op 2016-10-12

Eergisteren een hooistolp voor paarden besteld en vandaag al geleverd en op de plek gezet met een hele vriendelijke chauffeur. Perfect advies gekregen over hoe ik de hooistolp het beste kon opstellen en hoe het hooiverlies verder kan worden teruggebracht. Goede service en snelle levering, kan ik iedereen aanbevelen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Houben Richard beoordeelde op 2016-08-17

Ik heb voor de firma "Landbouwinkel.nl" alleen maar de allergrootste en beste beoordeling. Mijn bestelling werd zeer vlug en vlekkeloos afgehandeld, al mijn vragen werden onmiddellijk beantwoord en bovendien was het een supervriendelijke Mijnheer René Rademaker zelf die mijn bestelling thuis kwam afleveren. Tot nog toe ben ik geen enkele firma tegengekomen die beter is dan "landbouwwinkel.nl" en dat meen ik oprecht. Proficiat, een super aanrader waarvoor mijn allergrootste dank.

Landbouwwinkel.nl

Gerard Verhorst beoordeelde op 2016-08-17

Snelle levering. Super vlugge en klantvriendelijke klantenservice. Doen alles om je te helpen!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Diederik beoordeelde op 2015-11-04

IK wou nog even door geven dat ik gratis een nieuwe pomp van jullie ontvangen heb en dat ik dit een hele goede service gevonden heb!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Sharon beoordeelde op 2015-10-01

Bedankt voor de uitstekende snelle service en de supersnelle levering!
Ik ben helemaal tevreden met het apparaat.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Paul beoordeelde op 2015-07-02

Bedankt, voor uw reactie, alles duidelijk nu, super zoals jullie dit werk doen, allemaal vlot en correct.
Super die Landbouwwinkel !

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Frank beoordeelde op 2015-03-25

Is goed doorgekomen. Keurig geleverd. Bedankt!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Willem van Diepenbos beoordeelde op 2015-03-19

Topservice! Denken met je mee, geven goeie tips, en heel vriendelijk en behulpzaam. Nu een paar keer voor onze nieuwe paardenstal spullen gekocht bij de Landbouwwinkel. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Kevin van Tool beoordeelde op 2015-03-10

Prima service, vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg. Snelle levering. Dik tevreden, dus de volgende kijk ik eerst weer bij Landbouwwinkel

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Landbouwwinkel.nl

Theo en Anita beoordeelde op 2014-10-17

Fijne webwinkel met veel leuke producten. Leveren correct en snel. Wij kopen hier al jaren. Vriendelijke gasten en doen aardig moeite doen om goed advies te geven. Eergisteren paardenscheermachine besteld, maar ik had verkeerde messen erbij. Deden niet moeilijk, dag erna gratis nieuw setje gekregen. Top geregeld!!! Bedankt Landbouwwinkel, tot de volgende ronde!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.