Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Het lidmaatschap van deze webwinkel is ingetrokken door WebwinkelKeur. Deze pagina wordt als naslag online gehouden.

SPORT1SHOP NL

Stationsstraat 16
4571LB Axel
085- 888 0118
KvK 67973663

Geverifieerd door WebwinkelKeur

SPORT1SHOP NL

Gemiddelde beoordeling

8,0

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

0%

25%

2018
SPORT1SHOP NL

Choukri beoordeelde op 2018-07-03

ik heb een bestelling geplaatst die ik naar twee weken nog niet ontvangen heb geprobeerd contact op te nemen met klantservice via de telefoon krijg ik antwoordapparaat na een aantal minuten wordt het verbinding vanzelf verbroken en ook via de mail geprobeerd de klantenservice te bereiken nog steeds geen reactie.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
SPORT1SHOP NL

Sportliefhebber beoordeelde op 2017-05-18

Nieuw Ajax trainingspak besteld, ik ben erg tevreden over levertijd en prijs! Het trainingspak zit goed. Ik beveel jullie aan in mijn omgeving.

SPORT1SHOP NL

Jonathan beoordeelde op 2017-05-15

Goede ervaring! Onlangs een Ajax trainingspak besteld, goede prijs, goede kwaliteit en de volgende dag geleverd. Aanrader

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
SPORT1SHOP NL

Sjoerd Hendriks beoordeelde op 2017-03-14

Top webshop. Niks op aan te merken.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.