Ik heb zondag 2 oktbober een bestelling gedana bij www.Sport1shop.nl. Ik hoopte het dinsdag in huis te hebben. Want Sport1shop beloofde voor 17.00 besteld volgende dag in huis. Maar dat was niet het geval. Dus ik dacht ik neem wel even contact op, maar ook dat werkte niet. Telefoon nemen zij nooit op en emails worden niet binnen 24 uur beantwoord. Wat zij ook beloven op hun site. Conclusie, een slechte winkel met een barslechte klantenservice. Het geen dat mij nog het meest irriteerd is het geen contact kunnen krijgen. Wanneer ik mijn goederen krijg is nog de vraag, of naja of ik ze nog krijg...
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 2016 stopgezet
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- JJ.v.Gorkum
- Gordana Aleksic
Ze schrijven het bedrag van je rekening af en daarna hoor je niks meer. Geen orderbevestiging, geen track&trace nummer, geen reactie op contactformulieren, geen klantenservice aan de telefoon te krijgen en geen enkele reactie op voicemails. Onbetrouwbaar bedrijf. Je kunt ook gelijk je geld weggooien.
- John Vlieger
Top, beide bestellingen deze week binnen gehad en tevreden.
- PM
Zaterdag 25 juni bestelling geplaatst en afgerekend. Na 3 dagen krijg je een bericht dat het is aangeboden bij de post en je krijgt een track&trace code. En 4 dagen later in huis! Pakket goed verpakt en hartstikke blij met de trainingspak. Ik had de bestelling zelf iets eerder verwacht, maar heb dit niet als vervelend ervaren.
- LS
Garanderen verzending binnen 24 uur, dat werd al met al 15 dagen! Mailen, bellen. Niets helpt. Je krijgt gewoon geen reactie.
- Ouss f
Ik heb een bestelling gedaan bij sport1shop die bestelling kwam pas een week later, ik heb ze proberen te bereiken maar ik kreeg geen reactie of een mail terug dat vond ik al verdacht.. Ondertussen heb ik de bestelling geretourneerd al een week geleden maar ik heb nog geen bevestiging of het pakketje goed is ontvangen.. Maar ik krijg wel een facturen die ik moet betalen wel binnen.. Dit is een zeer!!! Slechte webshop en dit is ook meteen de laatste keer dat ik hier bestel of naar kijk.