Vosparts
Vosparts is een grote online auto-onderdelen webshop. Vosparts is een jong, dynamisch en innoverend bedrijf dat in 2006 is opgericht door Erik Vos. Inmiddels zijn we gegroeid tot een grote, betrouwbare webshop gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen, auto-onderdelen in kleur en autoaccessoires. Met een klein, maar gespecialiseerd team dragen wij al meer dan 10 jaar zorg uit voor een goedkope bestelling, goede afwerking en snelle verzending van auto-onderdelen voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijke service en ondersteuning staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

De zekerheden van https://www.vosparts.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.