Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Warmteservice

Van Slingelandtstraat 43
1051 CG Amsterdam
0009000231
KvK 34156392

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Warmteservice

Gemiddelde beoordeling

9,3

14718 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

0%

25%

Mystery shopper

10,0

Lees
waarom

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
The Feedback Company 14714 9,3
2016
Warmteservice

B. van der Heijden beoordeelde op 2016-12-20

Buizen aangekocht (3 meter lang). Bij het in onze personenauto laden van deze buizen vroeg ik om een touwtje. Hadden ze niet (echt wel maar de verkoper had er geen zin in), waarop mijn dochter van 5 zegt. Papa, als je zo'n winkel hebt heb je toch ook touwtjes. Service van nul dus.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Warmteservice

Jan-Dirk Kleffel beoordeelde op 2016-05-14

"Sam Miro spiegel met LED verlichting "
Von Köln aus im Internet gesucht und bei WARMTESERVICE gefunden.
10% Anzahlung.
Abholung nach 35 Tagen.
DHL Transport wäre auch möglich gewesen.

Sehr zu empfehlen.
Attraktive Preise.
Verkauft gerne und kommuniziert auch mit dem Kunden.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Warmteservice

marius klokke beoordeelde op 2016-01-29

Ik zocht een nieuwe stankafsluiter in de afvoer ( uit 2005) van mijn douche. Jeroen van de vestiging in maarssenbroek ging aan de hand van foto's en het merk Viega op zoek. I.v.m. de ouderdom belde hij met de fabrikant om de juiste versie te krijgen. Het onderdeel kon ik elders niet krijgen. Geweldig zoals hij dit voor mij heeft opgezocht. Hartelijk dank.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Mystery shopper beoordeelde op 2015-03-03

Onlangs hebben we Warmteservice verrast met een mysteryshopping actie. Tijdens deze actie deden wij ons voor als geïnteresseerde voor de RIHO Lima Whirlpool. We wilden hier meer over weten. Spoedig kregen wij een reactie terug dat zij bereid waren om verder te helpen, maar enkele gegevens nodig waren voordat zij een reactie konden geven. Mede door duidelijke aanwijzingen en de spoedige reactie beoordelen wij deze webshop graag met de maximale vijf sterren.

Warmteservice

dirkjan beoordeelde op 2014-08-19

Levering zou binnen 1 tot 3 werkdagen zijn. Dit zijn er 10 geworden. Na herhaaldelijk bellen werd er steeds belooft dat het de volgende dag geleverd zou worden. Maar dit gebeurde steeds niet. Na 2 mails naar het bedrijf nog steeds niks vernomen. Ze zouden zich moeten schamen voor de service.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2014

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.