Off Grid Power Station
De 3 webwinkel(s) van Off Grid Power Station samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 862 klanten.
marcel van wesepoel
Correcte levering, volgens afspraak en top materiaal!
Sam Nuyts
Goede prijs voor de Marstek batterij.
Levering was heel goed.
Misschien enkel wat sneller een update geven wanneer deze geleverd word, via mail.... -
Michel De Vuyst
Geleverd volgens afspraak, geweldige transporteur.
Sarida
Mooi product. De levering duurde wel veel langer dan op de website staat, een dikke week na de bestelling.
kees kunst
snelle levering
A Dankers
Snelle gedeeltelijke levering Zonnepaneel niet bij de levering?
Willem
-Geen levering "Binnen 1-2 dagen in huis", zelfs niet binnen 4 dagen!
-Geen reakties op e-mails ondanks de claim: "Op werkdagen antwoord binnen 4 uur". Wel 1 automatisch mailbericht dat een medewerker met vakantie was.
-Geen info tenzij de cryptische vermelding binnen het klantenaccount dat de bestelling "op dit moment afgerond" was.
-Bestelling geplaatst op maandag en geannuleerd op vrijdag. En snel daarop een telefoontje met de belofte dat er meteen zou terugbetaald worden. Dat is CORRECT gebeurd. Maar mijn doelstelling was: een Bluetti!
Patona Consulting
Zoals een goede service hoort te zijn, well done!
Werner Snelders
Snelle levering naar Belgie
Marcel Schrama
snelle levering
Installatie was voor een leek toch niet zo eenvoudig.
Technische ondersteuning niet te verwachten...
Is slechts een verkoper,bleek later
Ondertussen loopt alles prima hier thuis.....! -
Cor Bos
Behulpzaam, vriendelijk en flexibel! Aanrader!
Luc V.
Artikels besteld die op voorraad waren, worden volgens de site na 1 a 2 dagen geleverd. Uiteindelijk 18 dagen kunnen op wachten. Na enkele dagen van niet versturen van men artikels contact gezocht via invulformulier op de site waarom men artikelen nog niet verstuurd werden, daar kreeg ik zelfs na enkele dagen wachten gewoon geen antwoord op. Pas na direct contact via email dat ik men bestelling wou annuleren kreeg ik vlug antwoord dat ze mijn artikelen binnen enkele hoopten binnen te krijgen en dan gingen versturen, wat men vraag eigenlijk niet was. Webwinkel boezemt me geen vertrouwen in.
Antwoord van Off Grid Power Station NLBeste Luc,
Hartelijk dank voor uw review. We begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak rondom uw bestelling.
Zoals vandaag telefonisch besproken, was het door u bestelde product op het moment van aankoop al gemarkeerd als End of Life en daarom niet langer standaard leverbaar. In een poging om toch aan de vraag te voldoen, hebben wij geprobeerd het product via alternatieve leveranciers alsnog in te kopen. Dat is deels gelukt, maar helaas niet in voldoende aantallen om alle klanten te kunnen voorzien.
We erkennen dat onze communicatie hierover duidelijker en sneller had moeten zijn, en daar trekken we lering uit. Uw feedback helpt ons om dit in de toekomst beter aan te pakken.
Mocht u nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Team Off Grid Power Station
Tjeerd Douma
Het duurde lang voordat de bestelde artikelen geleverd werden. Na contact hierover werd dit goed opgepakt. Daarna goede communicatie en service.
Fons Van Hulzen
Goede service , adequate levering
Marc Seys
Correcte levering van de bestelde producten!
walter de waele
TOP ...
He!no
Snelle levering, nette prijs
Ab van Buuren
Snelle levering.
vincent
Snelle levering - stevig vastgezet op pallet.
Geert De Baere
Alles TOP, vraagje via mail voor bestelling....binnen het uur reactie...op de vierde werkdag na bestelling was de Marstek Batterij geleverd.....kortom een zeer tevreden klant👍👍👍