Off Grid Power Station icon

Off Grid Power Station

De 3 webwinkel(s) van Off Grid Power Station samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 1.709 klanten.

9,2

Taal

• markus besselink
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Creatief in het bedenken van de oplossing voor de niet geleverde set

• J. Janssen
    Review voor Off Grid Power Station NL

Op 24-3-2026 drie stuks Marstek venus E gekocht voor 3309 euro met CT-001 meter als ik ze zelf kwam ophalen. Afgesproken dat ik ze vrijdag 27-3 zou komen afhalen maar ik moest alleen de dag ervoor (26-3) even per telefoon laten weten hoe laat ik ze kwam ophalen ivm planning van hun kant uit. Toen ik echter belde om het tijdstip door te geven was de prijs opeens 3810 euro geworden. 500 euro duurder in twee dagen terwijl we een prijs hadden afgesproken en ik per e-mail bevestigd had gekregen. Ze komen hun afspraken dus duidelijk niet na. Zou me dus twee keer bedenken voordat ik met deze firma in

• Luc Geens
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Correcte behandeling. Levering enkele dagen vertraagd wegens drukte. Maar aangekondigd via een mail wat wijst op correcte communicatie.

• Bert
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Vlotte communicatie , toestel was correct geleverd inclusief de beloofde p1 meter.

• Joost
    Review voor Off Grid Power Station NL

Leuke gasten en breed assortiment! Ophalen was inclusief koffie & uitleg!

• Rob
    Review voor Off Grid Power Station NL

3x Venus 3.0 besteld. Verwarrende communicatie nadat de levering was uitgesteld. Eerst was het artikel op voorraad, maar de transporteur had problemen. Daarna was er een voorraad probleem. Levering nu uitgesteld.
    Op de website staat gewoon nog dat ze te leveren zijn.
    Besteld op 20-3-2026
    We snelle en nette reactie van de klantenservice, maar nog geen bestelling binnen.

• Bart van Doveren

Levering trager dan aangegeven

• Mathias Werniers

Goeie service

• dominique provost
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

mooie prijs en snelle levering

• Wilco
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Vlotte en duidelijke communicatie en bestelling snel geleverd!

• Maarten
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Geheel volgens de website. Website overigens heel overzichtelijk. Ruime informatie over de producten. Bestelproces gemakkelijk. Prima informatie door Off Grid via de mail over de levering. Duidelijke nota. Jackery goed verpakt in originele verpakking geleverd. Verzending via DPD goed.

• Pascal Pijcke
    Review voor Off Grid Power Station NL

3 Marstek Venus E versie 3 Thuisbatterijen gekocht.
    Goede prijs/kwaliteit verhouding en vlotte levertijd.
    Marstek thuisbatterij werkt nu goed met Homewizard P1 meter en bijgeleverde CT003 P1 meter.

Batterijen werden netjes binnen afgelverd (garage) op een pallet.

• Jeroen Terpstra
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Duidelijke website, scherpe prijs en alles in 1,5 week geleverd. Ik ben erg tevreden.

• Eric
    Review voor Off Grid Power Station NL

Besteld gebeld en dezelfde dag nog op kunnen halen.thuis kwam ik er achter dat de P1 meter er niet bij zat. Contact opgenomen en deze is dezelfde dag nog opgestuurd. goede service en bereikbaar.

• Andre F.
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Beste prijs en goede levertermijn

• Geert Heylen
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Bestelling ondertussen ontvangen maar we hadden liever gehad dat de verschillende paketten tesamen werden geleverd

• Eddy Vermeulen

zeer snel

• Bruno Janssen
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Scherpe prijzen en prima service !
    Er was even een misverstand over 'gratis levering in België', maar dit werd onmiddellijk rechtgezet.
    Duidelijk sterke professionals !

• Valentin Bamps
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Moest langer wachten dan hun voorziene levertijd. Heb dan maar gebeld, maar kwam altijd het zelfde bandje over de openingsuren.

• Frank
    Geverifieerde klant van Off Grid Power Station NL

Snelle levering en een scherpe prijs