Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Vivi Oggi heeft 11 4 ster reviews 11
Vivi Oggi heeft 3 3 ster reviews 3
Vivi Oggi heeft 1 2 ster reviews 1
Vivi Oggi heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Jannette Ommeren

Snelle levering, mooi verpakt, goede service. En vooral ... prachtig servies. Ik heb al langere tijd de bekers. Ze worden intensief gebruikt en er is nog geen stukje vanaf, dus heel tevreden over de kwaliteit. Nu genieten van de kleurrijke dinerborden.

2. Rita Plasschaert

Ik ben heel aangenaam verrast door het servies van Vivi Oggi. Ik heb ondertussen de grote tassen en de kleine kommetjes. De tapasschaaltjes zijn onderweg. Het is heel mooi materiaal: warme kleuren, mooi afgewerkt, unieke creaties en sfeerbrengers op tafel! De grote tassen zijn geschikt voor wat grotere inhouden. Ik gebruik ze voor thee. Ze liggen goed in de hand en ik word al blij als ik er naar kijk! De verzending wordt heel goed beschermd ingepakt als een kadootje! Dat op zich is al fantastisch!!

3. Hoe zou je Vivi Oggi beoordelen?

4. Marc Verlaan

Mooie borden en feestelijk verpakt.

5. Willem van Harten

Zeer mooie kop en schotels Prima kwaliteit en drinken makkelijk, zeer tevreden

6. Kerstin

Dankjewel voor de super service En de super mooie soepkoppen. Netjes in gepakt echt een cadeautje om uit te pakken. Mijn moeder is er super blij mee. Ga zeker nog wat bestellen. Groetjes uit Nijmegen

7. Manon Landman

Werkelijk prachtig servies! Online besteld en werkelijk prachtig verpakt verstuurd. Echt erg tevreden, erg blij met het servies!