Bestellen was eenvoudig. De bloemen werden op tijd geleverd en ze waren prachtig. Ik waardeerde het ook om de bevestiging te ontvangen.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Leanne WoodVertaald met AI
- Luzmaria Peñaloza
prachtig boeket
Vertaald met AI Hoe zou je Amsterdam Flowers beoordelen?
- Petra Zwaneveld
Goeiemorgen, Ik vond het jammer dat het pas eind van de middag is gebracht.
- antonio fernandes
Mijn bestelling kwam veel te laat aan, ondanks dat ik op tijd had besteld. Het verrassingseffect van deze bos bloemen was daardoor verdwenen. Bovendien waren wij al niet meer thuis toen het pakket werd afgeleverd, en werd het door de buren in ontvangst genomen.
- David Matahelumual
- De bloemen zijn niet op het juiste adress bezorgd. - jullie waren niet bereikbaar , ruim voor sluitingstijd . -Niet bezorgd voor 18:00 waar ik rekening mee had gehouden - geen communicatie over de bezorgstatus - bloemen zijn uiteindelijk niet bij de persoon voor wie het was bedoeld aangekomen
- Lisa Danne
De bloemen waren absoluut prachtig. Soms zijn bij andere bloemenleveringen de boeketten helemaal samengeperst en komen ze niet eens in de buurt van de foto's (misschien niet mooi gerangschikt door het transport), maar dit kwam perfect aan. Ook zeer responsieve klantenservice en levering op dezelfde dag was geweldig! Ik zal hier zeker weer bestellen 💙
Vertaald met AI