Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Amsterdam Flowers heeft 551 4 ster reviews 551
Amsterdam Flowers heeft 141 3 ster reviews 141
Amsterdam Flowers heeft 48 2 ster reviews 48
Amsterdam Flowers heeft 86 1 ster reviews 86

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Leen Vanacker

Online boeketje bloemen besteld maar geen mogelijkheid om Btw nummer in te vullen. Vraag vervolgens aan klantendienst om een factuur op te maken met vermelding van ons btw nummer maar is helaas niet mogelijk volgens hen???

2. Grahame Budd

Geweldige bloemen en uitstekende service. Ik gebruik ze vaak en ben nooit minder dan tevreden geweest, vooral over de ontwikkeling van de bloesems en hoe lang ze meegaan. Voor een recente verjaardag hier heb ik Amsterdam Flowers aanbevolen aan mensen in Spanje en Engeland; ook zij waren onder de indruk en vonden het proces eenvoudig en gemakkelijk.

Vertaald met AI
  3. Hoe zou je Amsterdam Flowers beoordelen?

4. maddalena

Fantastische bloemen met een zeer vriendelijke bezorging.

5. stefan Furrer

Alles in orde

6. Jessica

Ik vond het boeket qat ik verstuurd heb echt mega klein voor het bedrag wat ik betaald heb. Kleiner dan op de foto. Ik schaamde me zelfs een beetje omdat ik dus zo’n klein boeket cadeau heb gegeven en de bloemen waren ook erg “goedkoop” voor een bedrag van 37 euro inclusief verzendkosten.

7. Amy De Vries

Het boeket was minder kleurrijk en kleiner dan ik had verwacht (voor de prijs) Het werd wel keurig bezorgd! Een telefoontje naar de ontvanger die niet thuis was waarna goede afspraak werd gemaakt.