Simplysedum BV
De 2 webwinkel(s) van Simplysedum BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 397 klanten.
Riechmann, Stadtverwaltung Bürstadt
Hat alles gut geklappt, auch Bestellergänzung problemlos wie gewünscht
Antwoord van Simply Sedum GmbHSehr geehrter Herr Riechmann,
herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung und die maximale Punktzahl! Es freut uns sehr, dass alles reibungslos geklappt hat und auch die Ergänzung Ihrer Bestellung zu Ihrer Zufriedenheit durchgeführt werden konnte.
Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder unterstützen zu dürfen!
Mit freundlichen Grüßen
Chris Helvoort
Echt een mooi product werd er op tijd afgeleverd. De track and trace was heel duidelijk, iets wat ik zelf belangrijk vindt. De volgende keer bestel ik daar weer .
Antwoord van SimplysedumBeste Chris Helvoort,
Bedankt voor de positieve review en de maximale score! Het doet ons enorm goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, het meedenken en de kwaliteit van onze producten. Fijn ook dat je de duidelijke track & trace waardeert – we begrijpen hoe belangrijk dat is voor een positieve ervaring.
We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Remco Slots
Snel geleverd en goede uitleg mooi produkt
Antwoord van SimplysedumBeste Remco Slots,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de levering snel was, de uitleg duidelijk en het product naar wens. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.
We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!
Rene Loch
Betrouwbare webshop, was in het begin sceptisch over bestellen bij een (voor mij) onbekende webshop. Maar de levering was prima, zo ook de service omdat ik een stukje sedum te kort kwam.
Antwoord van SimplysedumBeste Rene Loch,
Bedankt voor je positieve beoordeling! We begrijpen dat bestellen bij een onbekende webshop soms even spannend kan zijn, en het doet ons goed te horen dat we jouw vertrouwen hebben kunnen winnen. Fijn dat de levering naar tevredenheid was en dat we je met de service goed hebben kunnen helpen.
We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Heidi Schricker
Schnelle u unkomplizierte Verkaufsabwicklung, rasche Lieferung
Antwoord van Simply Sedum GmbHHallo Heidi Schricker,
vielen Dank für Ihre tolle Bewertung und Ihr positives Feedback! Es freut uns zu hören, dass der Kaufprozess und die Lieferung zu Ihrer vollsten Zufriedenheit verlaufen sind. Wir bemühen uns, alles so schnell und einfach wie möglich für unsere Kunden zu gestalten.
Wir freuen uns, Sie das nächste Mal zu sehen!
Mit freundlichen Grüßen
Ton van den Heuvel
Goede informatie vooraf. Duidelijke website.
Antwoord van SimplysedumBeste Ton van den Heuvel,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze website en de verstrekte informatie als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren. We blijven ons inzetten om onze klanten goed te informeren en een prettige ervaring te bieden.
Franz
Pünktliche Lieferung, gute Ware. Die Matten sind dicht bewachsen und randscharf geschnitten. Die Spuren vom Verlegen waren am nächsten Tag nicht mehr zu erkennen, die Pflanzen hatten sich schon aufgerichtet.
Bin sehr zufrieden.Antwoord van Simply Sedum GmbHHallo Franz,
vielen Dank für Ihre positive Bewertung und Ihr Vertrauen in unser Produkt! Es freut uns zu hören, dass Sie sowohl mit der Qualität der Matten als auch mit unserer pünktlichen Lieferung zufrieden sind.
K. de Groot
Onderhoud aan sedum dak afgesproken. Netjes op tijd en prima communicatie over wat we beter kunnen doen. Daarnaast prima prijs, dus wat mij betreft een aanrader!
Antwoord van SimplysedumBeste K. de Groot,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de onderhoudsservice.
Marline Boot
Afspraak is afspraak
Antwoord van SimplysedumBeste Marline,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Floris
Uwe
Schnelle Lieferung,super Ware......jederzeit wieder!
Antwoord van Simply Sedum GmbHHallo Uwe,
herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung. Danke, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu bewerten. Schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind.
Wir hoffen, dass wir auch in Zukunft für Sie da sein können.
Viel Spaß mit Ihrem Gründach!
Peter Bosma
Heldere website. Duidelijke communicatie. Reageren snel. Bestelling voldoet volledig aan verwachtingen. Ook de nalevering is zeer goed afgehandeld. Topservice!
Antwoord van SimplysedumBeste Peter,
Erik Van der Aar
Geweldige service en tot levering nog extra producten toe kunnen voegen aan de order als je wat vergeten bent. Dat heb ik nergens nog meegemaakt. Super!
Antwoord van SimplysedumBeste Erik,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Andre Willems
Snel geleverd en mooie kwaliteit
Antwoord van SimplysedumBeste Andre,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.
JJH Hendriks
Goede kwaliteit en service
Antwoord van SimplysedumBeste JJH Hendriks,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de service!
Floris
Ron Jöerissen
Prima kwaliteit sedummatten geleverd en goed advies!
Antwoord van SimplysedumBeste Ron,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het sedum!
Norbert Sievers
Alles Bestens gelaufen!
Antwoord van Simply Sedum GmbHHallo Norbert Sievers,
herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu bewerten. Schön zu hören, dass mit der Lieferung alles gut geklappt hat.
Wir hoffen, dass wir auch in Zukunft für Sie da sein können.
Viel Spaß mit Ihrem Gründach!
willem van Rijn
snelle levering goed produkt,vond de dikte tegenvallen,maar na een paar weken groeide hij al aardig bij . (tip )een handige opmerking is de slakkenplaag dit jaar 2 x per dag raap ik zo alle slakken op,want die houden van sedum.
Antwoord van SimplysedumBeste Willem,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en dat het sedum snel is aangeslagen!
silvia elst
Snelle levering, mooie bakken met sedum. Ze groeien heel mooi dicht
Antwoord van SimplysedumBeste Silvia,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en over het product. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
A.J.M. Veenman
Goed product voor een goede prijs en een prima service.
Antwoord van SimplysedumBeste A.J.M. Veenman,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en onze service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Geniet van het sedum!
Mathilde Simply Sedum BV -
Renee
Duidelijke afspraken bezorging en
Antwoord van SimplysedumBeste Renee,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de bezorging.
Simply Sedum BV