Speenwinkel B.V.
De 1 webwinkel(s) van Speenwinkel B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 1.034 klanten.
Samira
Fijne speen voor mijn zoontje en ook nog is een top service!
joyce heirbrandt
Super! Rap geleverd en heel mooi gedaan
Mariska Hilverda
Snel en netjes verzonden
Lauren Van Gijs
Geweldige shop mooie spenen snelle verzending!
Phylicia Timmermans
Veel aanbod en snel verzonden :)
Princesse Mbuku
Franchement je vais sûrement encore passer une commande cest tellement rapide et trop mignons !
Antwoord van Speenwinkel.nlMerci beaucoup pour ton avis! 🫶🏼
Ilse Vandersanden
Ongelooflijke snelle service, zeer mooi afgewerkte namen erop. Top echt top zeer tevreden. Hier bestel ik vaker!
Sonja Van der Hak
prima
L
Snelle levering fijne aanbiedingen
Marije Hendriks
Erg fijn dat er een mail komt om de spenen te vervangen. Prijzen zijn top en ons meisje wil alleen de bibs. Dus ideaal
Hava
Kwaliteit kleur zelfde snel bezorgd
Love itAntwoord van Speenwinkel.nlSuperbedankt voor je review!🫶🏼
Lore DL
Zeer snelle levering proper en verzorgd
G. Pijl
Duidelijke website, snelle verzending en goede communicatie
Grietje Gijbels
Schatttig
Kaat De Kezel
Snelle levering, goede service
Zsofia
Goede service, snelle levering. Producten zijn ook goed voor een mooie prijs.
Fabianne Verhoog
Snelle levering in brievenbus pakketje. Sommige spenen kun je ook customizen, heel handig voor de opvang.
Antwoord van Speenwinkel.nlSuperbedankt voor je enthousiaste beoordeling; het doet ons goed te horen dat je tevreden bent! We zijn benieuwd, wat weerhield je ervan om ons de volle 5 sterren te geven? We streven naar perfectie en waarderen je feedback enorm. Laat het ons weten! Vrolijke groet, Team Speenwinkel
Eline Vanlatum
Perfect product, dag nadien al thuis geleverd
Leonie Hoogeboom
Super snelle verzending en een goed product. Wij bestellen graag bij deze webshop
Linz
Snelle levering. Enige verbeterpuntje zou wellicht zijn om de speen maten duidelijk te vermelden als de bestelling binnen komt aangezien ik 2 maten besteld had. Moest ik uit mijn factuur halen welke kleuren nu welke maat ik gekozen had.
Eerlijk gezegd twijfelde ik ook even of ze 2 maten zijn. Ze zien er best wel hetzelfde uit.Antwoord van Speenwinkel.nlBedankt voor je feedback! Inmiddels plakken we stickertjes op de verpakking van gepersonaliseerde speentjes om de maten duidelijk te vermelden, zodat je direct kunt zien welke maat je hebt besteld. Mocht je nog twijfels hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!