BijzonderMOOI*
De 1 webwinkel(s) van BijzonderMOOI* samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 2.371 klanten.
Klaske Nota
Kwaliteit is echt heel fijn!
Monique
Snelle afwikkeling en heel goed verpakt met een lief kaartje erbij
Antwoord van BijzonderMOOI*Dank je wel voor je lieve review, Monique! 😊
Wat fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat het kaartje gewaardeerd werd 🌿
We hopen je in de toekomst nog eens te mogen ontvangen. Vriendelijke groet, BijzonderMOOI 💛 -
anoniem
Mooi verzorgd pakket!
Antwoord van BijzonderMOOI*Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊
We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij BijzonderMOOI* -
H.A Klein Poelhuis
Goede service snel geleverd .
Antwoord van BijzonderMOOI*Dank je wel voor je mooie review, H.A. Klein Poelhuis!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en snelle levering 🌿
We hopen je graag nog eens te mogen ontvangen bij BijzonderMOOI* -
boom
geweldige service, vriendelijk, mooi produkt
Antwoord van BijzonderMOOI*Wat een mooie review, Boom — dank je wel! 😊
Super fijn om te horen dat je blij bent met zowel de service als het product. Daar doen we het voor! Heel veel plezier gewenst met je aankoop en graag tot ziens bij BijzonderMOOI 🌿
Vriendelijke groet, Franka en Monique -
Jansen
Mooi product,
goed contactAntwoord van BijzonderMOOI*Dank je wel voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en het contact.
Wat leuk dat de cadeauverpakking en de set “Dans van de Kolibries” helemaal naar wens zijn — extra fijn om te geven! 🎁
Graag tot een volgende keer!
Vriendelijke groet, Franka en Monique (BijzonderMOOI*) -
Guido
Super mooie vilten rozen, prachtig verpakt voor ons 20 jarig huwelijk. Erg fijn contact met Franka en Monique. Snel geleverd en goede kwaliteit.
Antwoord van BijzonderMOOI*Wat een prachtige review, dank je wel Guido! 😊
Wat bijzonder dat de vilten rozen een rol mochten spelen bij jullie 20-jarig huwelijk — gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! 💐✨
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact, de verpakking en de kwaliteit. We hebben het met veel zorg en plezier voor jullie klaargemaakt.
Vriendelijke groet, Franka en Monique
We wensen jullie nog heel veel mooie jaren samen toe en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! 💛 -
Gea
Fijn product. Snelle levering.
Antwoord van BijzonderMOOI*Dank je wel voor je mooie review Gea!
Super dat je zo tevreden bent over de snelle levering en het product.
We hopen je graag nog eens te mogen ontvangen\.
Vriendelijke groet, Franka en Monique -
Julie
Naast dat ik erg blij ben met het vilten vredesduifje, werd ik erg proactief geholpen door erg aardige fijne medewerksters. Ze dachten dat ik misschien een foutje had gemaakt doordat ik 2 bestellingen had geplaatst. Ontzettend fijn dat ze me opbelden en verder hielpen, waardoor inderdaad een fout hersteld is. Dank jullie wel en heb helemaal zin om een keer in de winkel langs te komen! Dat wordt een tripje vanuit Den Haag ;-)
Antwoord van BijzonderMOOI*Wat een leuke review, dank je wel daarvoor! 😊
Fijn om te horen dat je zo blij bent met het vilten vredesduifje en dat we je goed hebben kunnen helpen — daar doen we het voor!
De koffie staat hier al klaar ☕, maar we moeten je toch een klein beetje teleurstellen… we hebben geen fysieke winkel. Je bent natuurlijk wél van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons magazijn — maken we er gewoon daar een gezellig momentje van 😉
Wie weet tot ziens, en hopelijk tot een volgende keer in onze webshop.
Vriendelijke groet,
Hanneke Fuite-van Dalfsen
Super snelle levering mooie korting
Antwoord van BijzonderMOOI*Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 😊
Super dat je zo tevreden bent over de snelle levering én de korting.
We hopen dat de kandelaar een mooie plek heeft gekregen en veel sfeer mag brengen in huis. 🕯️
Graag tot een volgende keer! -
Whitney Wolf
Super goede service en leuke assortiment!
Antwoord van BijzonderMOOI*Dank je wel voor je mooie review, Whitney! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de verpakking.
Graag tot een volgende keer!Dank je wel voor je mooie review, Whitney! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de verpakking.
Graag tot een volgende keer!🌸
Franka en Monique
Tineke de Louw
Zeer fijne contacten en verzorgen van een MOOI produkt
Aanrader!!!!!Antwoord van BijzonderMOOI*Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel Tineke! 😊
Wij vonden het ook heel fijn om contact met je te hebben gehad — zulke gesprekken maken ons werk extra leuk. En super om te horen dat je zo tevreden bent over het product!
Dank je wel voor je vertrouwen en aanbeveling 🙏
Annie. de Bruijn
Libelle
Antwoord van BijzonderMOOI*Beste Annie,
Dank je wel voor je prachtige 5-sterren review, daar worden we echt blij van!
Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Heel graag tot een volgende keer!
Lucienne
Prachtige kleurrijke vogels met mooi achtergrondverhaal
Antwoord van BijzonderMOOI*Wat leuk om te horen, dank je wel Lucienne!
We worden er blij van dat de kleurrijke vogels én hun verhaal zo goed in de smaak vallen. Juist die combinatie maakt ze voor ons zo bijzonder.
Geniet ervan!
Groetjes,
Lucy van Boven
Prachtige bloemen , snel geleverd !
Antwoord van BijzonderMOOI*Bedankt voor je mooie review, Lucy!
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de bloemen en dat alles snel is geleverd 😊
Heel veel plezier ervan en hopelijk tot een volgende keer!
Lebe
Prima afhandeling van bestelling en heel netjes verpakt
Antwoord van BijzonderMOOI*Bedankt voor je fijne review Jebe!
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling van je bestelling en de verpakking. Extra bijzonder dat het een cadeautje is — we hopen dat het met veel plezier wordt ontvangen! 🎁
Alvast veel geefplezier en graag tot een volgende keer!
Judith Kochen
Heel erg mooi produkt en hele behulpzame en vriendelijke leverancier
Antwoord van BijzonderMOOI*Bedankt voor je lieve review judith!
Wat fijn dat je pakket uiteindelijk goed is aangekomen en dat je blij bent met het bijenhotel 🐝 Gelukkig heeft het toch zijn weg naar je tuin gevonden! 😊
Super om te horen dat je tevreden bent over het product én onze service — daar worden we heel blij van. We wensen je veel plezier met het bijenhotel en hopelijk snel gezellige bedrijvigheid van de bijtjes!
Maddie
Snelle levering!
Antwoord van BijzonderMOOI*Bedankt voor je review, Maddie!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering — daar doen we ons best voor 😊
Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
Carry Witte
De website is overzichtelijk en het bestellen gaat makkelijk. Bestellingen worden netjes verpakt en bezorgd.
Antwoord van BijzonderMOOI*Bedankt voor je mooie review Carry!
Wat fijn om te horen dat je onze website als overzichtelijk ervaart en dat het bestellen makkelijk ging. Ook leuk dat je tevreden bent over de verpakking en bezorging — daar besteden we veel zorg aan.
Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Ingrid
Met de webshop zelf ik niks mis, keurige afhandeling, snelle levering. Het product echter is een stuk kleiner dan afgebeeld. In het vaasje past hooguit 1 bloempje. Jammer! Ik vond hierdoor de prijs/kwaliteit verhouding niet oke en heb het teruggestuurd.
Antwoord van BijzonderMOOI*Bedankt voor je review en je eerlijke feedback.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling en de snelle levering. Jammer dat het vaasje niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Het vaasje is bewust klein ontworpen, zodat het mooi in balans is met het bijbehorende plankje en bedoeld is voor een klein bloemetje.
We begrijpen dat dit soms anders kan overkomen en nemen je feedback zeker mee. Goed dat je het teruggestuurd, we hopen je in de toekomst alsnog te verrassen met iets dat beter bij je past.
Franka & Monique