BijzonderMOOI*
De 1 webwinkel(s) van BijzonderMOOI* samengevoegd worden beoordeling met een 9,8 door 1.939 klanten.
Liesbeth Daenen
Goede service. Probleem bij leveringsmaatschappij werd goed en nog tijdig opgelost door BijzonderMOOI. Dankje!
Monika Hirsch
alles bestens, jederzeit wieder
Els Muskens
Supersnel en goed
Carla Ling
Snel en mooi ingepakt!
G Koopman
Ik had een vraag voorafgaand aan mijn bestelling, daar werd bijzonder vriendelijk en snel op gereageerd. Wat ik vervolgens heb besteld kwam snel en in een goed verpakking. Ik kan iedereen BijzonderMooi aanraden!
Mart Budie
Snelle levering, duidelijke site, bijzonder mooie producten, super netjes verpakt met mooi en klantvriendelijk kaartje erbij. Echt TOP!!
Lisette
Blij verrast dat ik vanuit DE kon bestellen en met iDEAL kon betalen. Super snelle levering. Maar bovenal zeer tevreden met de mooie producten. Een cadeautje voor mezelf deze keer maar in de toekomst zeker ook voor anderen.
Elly Verhoef
Snelle levering, leuk verpakt met persoonlijk kaartje! Top!
Astrid van Prehn
mooie produkten
Hélène Gabriëls
Mooie producten en snelle levering!
Stephanie Kaiser
Toller Service!
Alies Baan
Heel tevreden met mijn bestelling, mooie website met prachtig Nederlands design
Evelien Arentsen
snelle levering. Ik had een ander bezorgadres opgegeven, daar moest het pakket toch heen. Het was een kado, niet specifiek benoemd, maar pakket was wel als kado verzonden met kaart erin dat ik de "gever" was. Heel attent en persoonlijk!
Kathy van de Schoot
Fantastisch, zo mooi!
Nathalie
Mooie producten en snelle verzending, erg tevreden!
Brenda V
Snelle reactie op mijn vragen, zeer vriendelijk en vlugge levering!
Marleen Tytgat
Gewoon "Bijzonder mooi"
R Glaser
Gewoon mooi
CW Kromhout-Gerritsen
Goede service 👍
Yvonne Hondeveld
Keurig verpakt, prachtig product.