Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Alles over gin. Boutique heeft 19 4 ster reviews 19
Alles over gin. Boutique heeft 2 3 ster reviews 2
Alles over gin. Boutique heeft 2 2 ster reviews 2
Alles over gin. Boutique heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Mary-Ann Adema

Wat een ideale ijsblokmaker. Grote ijsblokken waarvan je er maar een paar nodig hebt voor je Gin tonic. Fijne bijkomstigheid is wel dat ze niet zo snel smelten zodat je Gin tonic lekker lang koud blijft en niet waterig wordt! Ze zijn ook makkelijk uit de mal te halen.

2. Patrick Staal

Leuk verpakt met een sample erbij. En een handgeschreven kaartje. Vooral dat laatste doet het altijd erg goed bij mij.

3. Hoe zou je Alles over gin. Boutique beoordelen?

4. Jeanette

De combinatie Gin en de ingrediënten voor een heerlijke cocktail zijn top!! Leuk om te maken en 's avonds in de tuin van te genieten. #vakantievibes

5. Will Maarschalkerweerd

Zeer ruime keuze, altijd wel iets nieuws. Heel leuk zijn de probeer boxen waar jezelf een aantal samples kunt selecteren om te proberen zonder meteen hele fles aan te moeten schaffen. Snelle levering

6. Lars Nijhuis

Mooie webshop met bijzondere uitgaves. Mijn pa maak ik blij met unieke jenevers. Keurige verzending, stevig verpakt, altijd een persoonlijk schrijven. Top!

7. Pim Leenheer

Een moeilijk verkrijgbare gin gewoon op voorraad, snelle verzending, goed ingepakt met veel informatie en een leuk persoonlijk berichtje. Kortom een aanrader.