Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Teakea heeft 88 4 ster reviews 88
Teakea heeft 25 3 ster reviews 25
Teakea heeft 24 2 ster reviews 24
Teakea heeft 37 1 ster reviews 37

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Barbara Malak

Deze bank is geveldig.

2. Ruben Gutter

We hebben een wastafelblad besteld. Het leveren duurde een tikje lang, maar uiteindelijk kwam het gelukkig nog op tijd voor het klusproject van onze badkamer. Het houten blad zag er boven verwachting mooi uit!! Een aanrader.

3. Hoe zou je Teakea beoordelen?

4. John Sonnemans

Heb nog steeds niks ontvangen. Schijnt moeilijk te zijn om een laddertje te bezorgen.

5. Gijs

Een tuintafel besteld bij Teakea. Zag even later dat ik toch een iets grotere tafel wilde. Bestelling aanpassen was geen probleem. Wel fijn dat de firma telefonisch goed bereikbaar is. Een dag later tuintafel al binnen. Goed verpakt met spanbanden. In elkaar zetten was even zoeken, maar met handleiding erbij gelukt. Tafel staat inmiddels te genieten in t zonnetje. En ik ook

6. Ben Evers

Prima stoelen en dito service na levering.

7. Luc Richter

Erg klantvriendelijk; had verkeerd besteld, kon eenvoudig aangepast worden (had geen Bijzettafel met Onderblad – 50 × 50 × 45, maar Bijzettafel met Onderblad – 60 × 60 - met onderblad besteld). Bestelling was stuk en beschadigd (tijdens transsport). Na invullen schadeformulier mét foto's werd aan geboden nieuw artikel te versturen. Prima service (en uitgebreid assortiment trouwens)!