Huisdieren.nl BV
De 1 webwinkel(s) van Huisdieren.nl BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 2.817 klanten.
Conny Hoek
Snelle bezorging en duidelijke webshop
Monique
Snelle en goede service
Tineke de Wit
Heel de dag gewacht en nu ineens word het afgeleverd bij post nl punt
Katia Braem
Super bediening en opvolging van bestelling
A. Buijk
Altijd een snelle levering.
Soszynska Krystyna
Snelle levering, zeer goede producten.
Kees Reabel Reabel
Gewoon goed!
J Demmers Farlora
Smelle levering
Ina dB
Snel geleverd, resultaat nog afwachten.
Dorthe Hansems
Fijn contact, ik kreeg nog een gratis hoes bij het Bia bed. Dit wist ik niet en ik werd hier speciaal voor benaderd, ik mocht zelfs een kleur uitkiezen. Hele fijne service!
Wim Manders
Goede service!
Elvira
Super service
Martha Dorré Groen
Mooie krabpaal van Trixie voor de oudere kat.Onze Angel heeft moeite met springen,en deze stevige krabpaal van Trixie helpt haar om makkelijk naar boven te lopen en om eraf te lopen.Ze staan net 2 dagen dus Angel is nog aan het ontdekken hoe ze hem precies kan gebruiken,dat gaat vast goed komen.We hebben er 2 gekocht omdat het een mooie aanbieding was,en de 2 krabpalen die er stonden waren aan vervanging toe.er staat er 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer,waar Angel veel is en slaapt.Wij hebben de beige/grijs gekocht.Wij vinden de Trixie krabpalen zeker een aanrader!!en snelle levering!
Karen R
Always great!
Renee
Fijne shop en snel geleverd!
Pieter Berrevoets
Allergie pillen besteld , zijn supersnel geleverd
Daniël Smink
Super scherpe prijs, daarnaast was de bestelling snel in huis. Het is het lievelingsvoer van onze katten dus zeer blij met deze aanbieding (en voorraad)
E Poot
Goede service en snelle bezorging!!