Tomcoronelsr B.V.
De 1 webwinkel(s) van Tomcoronelsr B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 1.753 klanten.
Petra Van der Klaauw
We hadden een afspraak gemaakt om de machines te zien, en de koffie te proeven. Dat ging allemaal prima en we hebben de juiste keuze gemaakt want de koffie is een succes. Pas in de auto realiseerde ik mij dat we bij de familie Coronel op bezoek waren. Als autosport fan had ik dat natuurlijk meteen moeten weten
Peter van den Bos
Prettig en deskundig geholpen. Een prettige zaak om iets te kopen.
Remco
Prima prijs, netjes verpakt en snel geleverd
Lamkin
Heel goede service en erg vriendelijk te woord gestaan.
Gerrie van Alst
Helemaal top, bezorging enzovoorts
Rob
Zoals altijd snel en correct.
Agnes Oosterbroek
Goede snelle levering
Nicky
Heerlijke blended koffie en snelle levering. Dit is een blijvertje voor ons.
rob knijff
razendsnelle levering en goede prijs
Johannes van de Water
Superwinkel! Scherpe prijzen, goeie uitleg op
Youtube en snelle service (je wordt goed op de hoogte gehouden!) -
Erik
Een paar weken geleden hebben we onze Jura E8 EC bij de koffiestore in Blaricum gekocht. Wat zijn we er blij mee! Een prachtige deal, ik denk de beste Jura E8 EC-deal op dat moment van Nederland, het welkomstpakket meegerekend. Alle koffievarianten smaken fantastisch en het gebruiksgemak is uitmuntend.
Onze vorige Jura heeft het bijna 12 jaar volgehouden en maakte nog steeds heerlijke koffie maar was toch wel zo langzamerhand aan vervanging toe dachten we. Nu met het nieuwe apparaat in huis weten we het zeker. De tijd en de ontwikkelingen bij Jura staan niet stil.
Dank voor de prima service, bereikbaarheid en tijd. -
Marco Van der Mei
Goede service, netjes geholpen
Priscilla Vervoort
Goede producten, juiste service en snelle levering!
Petrus van Dijk
Correcte levering
Coen Spies
Zeker een aanrader!!
Marijke Rütten
altijd snelle levering, zowel bij de schoonmaakartikelen als de koffie.
Riekelt Pasterkamp
Vandaag besteld en gewoon de volgende dag in huis. Kwaliteit is prima.
Liesbeth Van Hoek
Tot op heden niks ontvangen
Vandaag het pakketje in ontvangst genomen. Bedankt!Antwoord van KoffiestoreBeste mevrouw Van Hoek,
Wat vervelend dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.
Zoals we zaterdag in onze mail al liet weten, is er momenteel sprake van aanzienlijke vertragingen bij PostNL, vooral bij zendingen van begin vorige week. Ik heb inmiddels opnieuw contact opgenomen met het depot en helaas verwerken ze vertraagde zendingen ook niet altijd in chronologische volgorde, waardoor de situatie onvoorspelbaar blijft.
Voor uw pakket is afgesproken dat, mocht er vóór vrijdag 14:00 geen nieuwe scan zichtbaar zijn, we direct een onderzoek zullen starten. Op dit moment heeft dat helaas nog geen zin.
Ik wil u echter verzekeren dat u uw bestelling gegarandeerd zult ontvangen. Wij blijven de status van uw pakket nauwlettend volgen en houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
Dank voor uw geduld en begrip. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op.
Glenn
Team Koffiestore -
arie beerendonk
mooie deal en snelle levering veel keus
Mieke Bos
Snelle en keurige levering