Duitse Drogisterij
De 1 webwinkel(s) van Duitse Drogisterij samengevoegd worden beoordeling met een 8,6 door 5.379 klanten.
Alfred Mulder
goede levering
Jurrie Kooistra
Prima product en snelle levering.
Luc Heeman
Korrekte levering , zoals voorzien
Sylvia Van Tellingen
Duurde telang ,dus had ik mijn bestelling telaat binnen.in Oktober besteld voor sinterklaas,kwam op 6 December.
Veel telang moeten wachten
Gerard van der Louw
ik heb uitstekende ervaring met het product, gekocht in de vakantie in Duitsland. hier niet te koop.
Janny Blankestijn
Geweldige producten voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Regina Hendriks
Producten goed verpakt, eerder geleverd
Emmy Veth
Netjes geleverd op de aangegeven dag
Dinie Westerink
Hoi ik had hem al opgestuurd
Niesje Bont
Eerst niets gekregen maar na mail toch goed gekomen
Wi
De producten (katten voer) zijn heel goed maar de service van de Duitse Drogist is bedroevend!! Veeel later geleverd dan toegezegd, geen reacties op mijn mail, op geen enkele manier contact te krijgen met dit bedrijf! De communicatie kan niet slechter!!
jasper brilman
Alles goed in orde en goede prijzen!
Marianne MakeldeCroon
Moon Rietveld
De doos van de vaatwasmachine zout is opengegaan. Waardoor alles onder het zout zat en de doos bijna leeg
Anke
Met mijn bestelling is door de vervoerder (DHL) gesmeten, want de inhoud (bodygel) was opengebarsten en het was een grote smurrie in het pakket. Niet de schuld van de verkoper maar DHL!
Martin Jongkoen
Continu tegenstrijdige berichten en zeer late levering 1 week na annulering met toezegging terugstorten betaling.
Martin Willems
Super tevreden
Monique visscher
Omdat ik 4 week.miest wachten en geanuleert had en nu toch heb gekregen was niet meer nodig en tot op heden geen reaktie over retour zenden
Trudi Berendrecht
Dat de bezorging van een artikel dat gewoon in een envelop past zo lang moet duren
Luigi Marangolo
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!
Top 👍